Delsense Ondernemersvereniging Delden

NIEUWS

Anne-Marie en Christian Rosendal gekozen als Ondernemer 2013

Gepubliceerd op 14-03-2014 17:12

Tijdens de drukbezochte Algemene Leden Vergadering van de Deldense Ondernemersvereniging zijn Anne-Marie en Christian Rosendal gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2013: een ondernemend echtpaar dat zich inzet om van elk evenement in Delden een succes te maken.

Op dinsdagavond 11 maart was de zaal bij restaurant ’t Hoogspel goed gevuld bij de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) van de Deldense Ondernemers Vereniging (DOV). Uiteraard werd er gesproken over de vele zaken die afgelopen jaar in samenwerking met vele partijen tot stand zijn gebracht. En het bestuur deelde de plannen voor het lopende jaar met de leden.
Hoogtepunt van de avond was uiteraard de jaarlijkse verkiezing van de ondernemer van het jaar.
Voorafgaand aan de vergadering konden de leden ondernemers voordragen waarvan zij vinden dat deze de titel heeft verdiend en waarom.
Het bestuur heeft uit de vele inzendingen drie genomineerden gekozen: Hotel Restaurant de Sevenster, All-in-media en C&S Licht en Geluid. Zij waren allemaal aanwezig tijdens de ALV.

Uit deze drie ondernemers zijn Anne-Marie en Christian Rosendal van Hotel Restaurant de Sevenster uiteindelijk gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2013.
Dinant Keizers, voorzitter van de DOV, overhandigde aan de winnaars de felbegeerde wisseltrofee en bloemen. Als motivatie noemde hij: “Een bijzonder ondernemend echtpaar dat aan nagenoeg elk evenement in Delden hun bijdrage levert. Ook nemen ze deel aan verschillende commissies zoals De Historische Markt, de Kerstmarkt en Hemelvaartsweekend. Als jonge ondernemers hebben zij Hotel Restaurant de Sevenster enkele jaren geleden overgenomen en de authentieke sfeer weten te behouden. Jong en oud is welkom en voelt zich thuis in hun zaak. Er is altijd een glimlach en een vriendelijk woord bij binnenkomst. Gasten voelen zich er direct thuis. Ook met het inmiddels grotendeels vernieuwde interieur hebben ze de sfeer goed weten vast te houden. Kortom een terechte winnaar en goede opvolger van de Ondernemer van 2012: Wim Aarsen.”
All-in-media eindigde op de tweede plaats en de derde plaats was voor C&S licht en geluid.

Christian en Anne-Marie zijn erg blij dat ze de titel gewonnen hebben: “Heel bijzonder dat we de prijs gewonnen hebben. Het is een stukje waardering en een opsteker voor het werk dat we doen. Niet alleen voor onszelf maar zeker ook voor het personeel. We krijgen veel leuke reacties, de mensen gunnen het ons.”

Spelregels DOV What’sApp groep

Gepubliceerd op 11-12-2013 16:18

De DOV heeft de What’sApp groep ingesteld om:

elkaar onmiddellijk via de App te alarmeren bij inbraak, diefstal etc. en zodoende de dader snel op te sporen en te voorkomen dat deze nog meer slachtoffers maakt.

De What’sApp groep is nu enige tijd in gebruik en heeft zijn nut al bewezen. In sommige gevallen wordt de App echter niet efficiënt of voor overbodige berichtgeving gebruikt.

Om een goed gebruik van de App te waarborgen, heeft de DOV enkele spelregels opgesteld:

Spelregels
1. Deelnemers zijn lid van de DOV.
2. De DOV What’sApp groep is een ondernemersinitiatief. De politie komt in actie als gebeld wordt met 0900 8844, bij een calamiteit of spoedmelding belt u uiteraard naar 112. Bij twijfel over het gebruik van de App in een bepaalde situatie neemt u contact op met Clemens Geerdink, 06 50 57 81 94. Hij zal zo nodig overleggen met de wijkagent.
3. Het is de bedoeling om de plannen van de verdachte persoon te verstoren. Doe dit alleen als dit veilig kan zonder risico’s, maak bijvoorbeeld een praatje met de persoon.
4. Laat door middel van een What’sApp bericht aan elkaar weten dat de politie (via 0900 8844 of via 112) al gebeld is! Voorkom een regen van meldingen.
5. Let op het taalgebruik: niet vloeken, schelden, discrimineren en dergelijke.
6. Het versturen van foto’s van een verdachte is alleen toegestaan t.b.v. het verstrekken van een signalement, wanneer dit voor de melding noodzakelijk/van meerwaarde is. Daderkenmerken zoals geslacht, huidskleur, lengte en gezicht kunnen ook goed beschreven worden. Denk bij voertuigen aan de kleur, het merk, het type en het kenteken.
7. Gebruik deze What’sApp groep alleen waarvoor het bedoeld is, beperk de berichtgeving tot het hoogstnoodzakelijke en gebruik de App niet voor onderling contact/privéberichten.

 

 

 

Nieuwe Albert Heijn valt in de smaak

Gepubliceerd op 10-10-2013 08:37

Delden – Woensdag 9 oktober opende de nieuwe Albert Heijn in Delden de deuren. Ondernemer Herbert Bekman is zeer tevreden met het eindresultaat en over het verloop van de verbouwing: “We hebben met z’n allen enorm hard gewerkt. Ik ben daarom heel blij met alle positieve reacties van de klanten.” Albert Heijn in Delden is een prachtige winkel geworden. Alles is vernieuwd, van vloer tot stellingen en indeling. “Na de sluiting van de C1000 twee weken geleden is er heel hard gewerkt. We hadden een erg strakke planning, maar alles liep prima achter elkaar door. De laatste vier à vijf dagen hebben ook onze medewerkers de handen flink uit de mouwen gestoken. Ze hebben lange dagen gemaakt om de winkel helemaal in te richten. En daar ben ik heel trots op,” vertelt Herbert Bekman. De winkel is ruim van opzet en oogt modern. De hele indeling is gewijzigd, dus misschien is het in het begin even zoeken waar alles staat. Maar dit weegt niet op tegen het ruime assortiment producten in de winkel. Het is na de opening dinsdag meteen al heel druk in de winkel en de klanten zijn enthousiast. Samen met de nieuwe bloemenwinkel is er inwinkelcentrum De Kolk een mooie eenheid ontstaan.

 

Parkeren in het Winkelcentrum van Delden.

Gepubliceerd op 30-08-2013 09:09

Geachte Ondernemers,

Hierbij het verzoek, namens collega ondernemers, om de auto´s van uzelf en uw personeel NIET te parkeren in de Langestraat en de daaraan grenzende zijstraten voor de daar gevestigde winkels.

Gemiddeld staan er alleen in de Langestraat altijd wel 8 voertuigen welke van ondernemers en hun personeel zijn.

Het is een stuk prettiger dat deze parkeerplaatsen vrij zijn voor UW klanten.

DUS:

Liever een auto van een klant, dan die van uzelf direct bij de hand.

Alvast bedankt voor het meedenken met uw klant,

Het bestuur van de DOV

 

link Whats app DOV ALARM

Gepubliceerd op 09-08-2013 08:37

Nieuwsbrief

Gepubliceerd op 08-08-2013 13:33

Beste Ondernemers van de DOV.


Even een nieuwsbrief tijdens de zomerse dagen.

1. Bijgevoegd zien jullie een verzoek van het Straatfestival om enkele onderdelen te ondersteunen om het Straatfestival tot een succes te maken. Het verzoek is om hier na te kijken en een onderdeel te ondersteunen. In het verzoek staat ook het email adres om in contact te komen met het Straatfestival.

2. De hekken bij de voormalige Slagerij Haverkate staan midden op de stoep. Dit is erg hinderlijk en niet geweldig voor het straatbeeld van Delden. In overleg met de Gemeente en de eigenaar is afgesproken dat de hekken aanstaande donderdag terug worden gezet op "eigen terrein".

3. Whats App  DOV ALARM blijkt een groot succes te zijn. Afgelopen maand zijn er 7 incidenten op gemeld. Sommige hebben direct een oplossingswaarde andere pas mogelijk na langere tijd. Hedenochtend heeft de Tubantia weer een mooi stuk hierover in haar krant gepubliceerd.

Het gevolg hiervan was dat Radio en TV Oost vanochtend in Delden zijn geweest voor Radio en TV opnamen. Deze opnamen zijn door meerdere ondernemers van Delden ingevuld. De radio opnames zijn over de gehele dag te beluisteren op Radio Oost.

De TV opnames zijn vanmiddag om 17 uur en vanavond om 20 uur te zien op TV Oost. Jullie worden van harte uitgenodigd hierna te kijken of later via uitzending gemist. Inmiddels heeft RADIO 2 ( Nationale zender) ook gebeld voor een intervieuw dus Delden wordt op de kaart gezet.


Allen goede zaken toegewenst en vergeet u niet aan te melden voor het DOV ALARM als u dat nog niet gedaan heeft. Zie een eerder verzonden nieuwsbrief hierover.


Vriendelijke groet,

Dinant Keizers

namens het Bestuur DOV.

WhatsApp groep: DOV ALARM

Gepubliceerd op 05-07-2013 13:44

Op initiatief van de Deldense Ondernemers Vereniging (DOV) hebben de ondernemers de handen in een geslagen in hun strijd tegen winkeldiefstal, inbraak en vernieling. Via een What’s app groep genaamd DOV ALARM, brengen zij elkaar onmiddellijk op de hoogte van geconstateerde criminaliteit. Op die manier hopen zij de dader sneller op te pakken. Ook wordt de kans zo kleiner dat de dader nieuwe slachtoffers maakt. Geïnteresseerde ondernemers kunnen contact opnemen met het bestuur van de DOV via het formulier op de website www.dovdelden.nl.

Aanmelden voor de Open Bedrijvendag Delden nog mogelijk!

Gepubliceerd op 30-05-2013 08:37

 

Na een succesvolle Open Bedrijvendag vijf jaar geleden, staat op 6 oktober een nieuwe editie op stapel. Het is de bedoeling er weer net zo’n groots en divers evenement van te maken als in 2008.

Daarvoor is de medewerking en inzet nodig van de Deldense ondernemers. Op 14 mei jl. heeft de organisatie haar plannen bekend gemaakt en toegelicht tijdens een drukbezochte informatieavond bij Partycentrum Weijenborg. De aanwezigen waren enthousiast over het programma en velen hebben zich direct aangemeld.

Binnenkort gaat de organisatie aan de slag met de concrete invulling van de Open Bedrijvendag. Een volledig beeld van de deelnemende bedrijven is daarvoor van groot belang. Wilt u deelnemen, maar hebt u zich nog niet aangemeld? Schrijft u zich dan snel in via de website www.openbedrijvendagdelden.nl.

De Galeriet gaat in afgeslankte vorm door Winkel sluit maar De Galeriet blijft bestaan

Gepubliceerd op 22-05-2013 11:20

 

Delden – Bijna zes jaar na de opening van De Galeriet hebben Sandra en Dinant Keizers moeten besluiten om te stoppen met de winkel en vanuit huis verder te gaan met hun interieur-adviesbedrijf. Een aderlating voor het straatbeeld van Delden.
Naar de mensen toe
“Eigenlijk blijft alles hetzelfde,” aldus Sandra en Dinant Keizers. “Alleen komen mensen straks niet meer naar onze winkel toe voor bijvoorbeeld meubels of advies, maar komen wij op afspraak bij de mensen thuis. Voor een groot aantal klanten, met name in andere delen van Nederland en het buitenland, werken wij al op deze manier. En straks dus ook voor de mensen die in de buurt wonen.” De Galeriet blijft de beschikking houden over de volledige collecties die het bedrijf nu ook heeft. De winkel verdwijnt niet per direct uit het straatbeeld, maar pas als er een nieuwe huurder is gevonden.
Denk mee over de invulling van het winkelpand
De Galeriet is gevestigd midden in de Langestraat in een mooi hoekpand. We zijn het dan ook aan Delden verplicht om weer te komen tot een passende invulling van het pand. Daarom zijn Sandra en Dinant Keizers op zoek naar mensen die als huurder interesse hebben in het winkelpand met grote kelder of die geïnteresseerd zijn in het ‘Shop-In-Shop’ concept. Dit betekent een combinatie van andere winkels samen met De Galeriet in één pand: “Wij nodigen iedereen met ideeën uit om onder het genot van een kopje koffie met ons te brainstormen over het idee.”
De Galeriet
De Galeriet staat voor beleving en is een concept voor hedendaags wonen. Met een zeer ruime ervaring in de volle breedte van de woninginrichting en opgeleid als interieurontwerper gaat de dienstverlening van De Galeriet verder dan het adviseren over een schilderij of bank. Sandra Keizers: “Wij kunnen adviseren in het restylen van uw interieur en exterieur. Onze specialiteit is het geven van kunst-, interieur en kleuradviezen. Samen met u zijn we in staat om de beste resultaten te boeken.
Of het nu om een klein advies gaat of een compleet plan begeleiden.”
In de bijzondere koffiecorner kunnen klanten op een ongedwongen manier genieten van koffiespecialiteiten van het merk Catunambú.
Bezoek ons
Iedereen is van harte welkom in De Galeriet aan de Langestraat voor advies, meubels of een cadeau artikel. Maar ook met ideeën voor een goede invulling van het winkelpand.
Wij maken ook graag een afspraak voor een bezoek bij u thuis. Ook na sluiting van onze winkel, blijven ons telefoonnummer en onze website ongewijzigd.

De Galeriet Kunst Interieur Kleur | telefoon 074 291 96 00 | www.degaleriet.nl | e-mail info@degaleriet.nl. 

Openbedrijvendag Delden 2013

Gepubliceerd op 08-05-2013 15:54

 

Met de Openbedrijvendag 2008 nog vers in het geheugen, ligt nu, alweer vijf jaar later, de volgende editie op stapel: Openbedrijvendag Delden 2013 - Zondag 6 oktober op het industrieterrein Schneidersbos. De voorgaande editie was een spannend avontuur die achteraf niet beter had kunnen uitpakken: Een levendig evenement door heel veel bedrijvigheid, 15 à 20 duizend bezoekers, een prachtige nazomerdag en op vele vlakken intensieve samenwerking onder de deelnemers.
Ook dit jaar willen we het samen met alle Deldense ondernemers weer groots aanpakken om eenzelfde succes neer te zetten. Industriële processen en groots materieel, een diversiteit aan vakmanschap, uiteenlopende detail- en groothandel, proeverijen, modeshows, braderie, demonstraties, attracties en activiteiten….  Met één doel: zichtbaarheid en promotie voor ieder Deldens bedrijf! 
Informatieavond op dinsdag 14 mei a.s. De commissie wil alle 'Deldense ondernemers' hierbij uitnodigen en graag haar plannen toelichten en met u over de volgende zaken van gedachten wisselen:

• Algemeen / doel van de Openbedrijvendag
• indeling en mogelijkheden terrein, logistieke voorzieningen
• attracties en activiteiten
• kosten deelname + begroting
• samenwerking en versterking branches
Om een duidelijk beeld te krijgen en samen tot goede ideeën te komen stellen wij uw aanwezigheid zeer op prijs. Wij nodigen u hierbij dan ook uit op dinsdag 14 mei a.s. bij Partycentrum Weijenborg te Delden. Aanvang 20.00 uur.

Programma:
19:30 - 20:00 Inloop met koffie
20:00 - 21:00 Informatie en vragen
21:00 Drankje en mogelijkheid tot napraten, vooruitkijken & netwerken.

Alvast aanmelden?
Aanmelden voor deelname aan de Openbedrijvendag kan op de volgende manieren:
• Online formulier: www.openbedrijvendagdelden.nl/aanmelden
• Informatieavond: Op de informatieavond zijn aanmeldingsformulieren beschikbaar
Wij vertrouwen op vele aanmeldingen en een succesvolle Openbedrijvendag Delden 2013!

 

Commissie Openbedrijvendag Delden met vlnr: Gerard Efftink, Ingo Ten Vregelaar, Henk Bolten, Susan Linderman, Thom de Jong, John Peper en Vincent Heemink (op de foto ontbreken, Paul Waanders , Tim Groothuis en Jasper Hemersma)

Nieuw pand en nieuw gezicht voor VH reclameontwerpers

Gepubliceerd op 08-05-2013 15:53

Delden - Afgelopen donderdag is VH reclameontwerpers verhuisd naar het voormalige kantoor van de ABN-AMRO aan de Zuidwal in Delden. “Behalve een nieuw pand, hebben we ook een nieuwe naam”, vertelt Vincent Heemink trots. “Deze nieuwe naam past bij ons: hij is no-nonsense, kort en krachtig: buro VH”.

Eigen styling
Midden in het hart van Delden heeft VH reclameontwerpers een prachtig pand voor het team dat met de overname van New Page weer verder is gegroeid. Heemink: “De inrichting en styling van het nieuwe pand hebben we zelf gedaan. We hebben een werkruimte gecreëerd die ons inspireert en ons in de gelegenheid stelt mooie dingen te maken.” Het resultaat mag er zijn, een moderne en strakke maar smaakvol ingerichte ruimte.

Nieuwe naam en nieuw logo
De verhuizing en de nieuwe inrichting is aangegrepen om ook iets te doen met de naam en logo van het bureau. Vincent Heemink licht de keuze graag toe: “Buro VH is een naam die bij ons past: no-nonsense, kort en krachtig. Het nieuwe logo laat zien dat klanten bij Buro VH terecht kunnen voor al hun communicatie- en multimediadesign. Buro staat wat ons betreft voor: Bedreven, Uitdagend, Ruimdenkend en Origineel. Dit is wat klanten van ons gewend zijn en zo gaan wij ook in de toekomst voor hen aan de slag!”

Om dit alles niet zomaar voorbij te laten gaan, staat er in juni een klein openingsfeestje op de planning.
U vindt Buro VH aan de Zuidwal 32 in Delden, het telefoonnummer is ongewijzigd 074 -
376 60 91. Voor een idee van diensten en portfolio kijkt u gerust nog even op www.reclameontwerpers.nl.

Spectaculair Hemelvaart weekend in Delden

Gepubliceerd op 08-05-2013 15:52

 

Delden - Komend weekend staan de Hemelvaart Feesten Delden weer voor de deur. In het kader van het 40 jarig bestaan van de braderie wordt er groots uitgepakt met o.a. een Braderie, Kermis, Live Muziek, Vlooienmarkt en een Koopzondag!

Op het Ressinghplein is er tijdens Hemelvaartsdag live muziek met de band Flippen, de braderie telt ruim 100 kramen, er is creamarkt, vlooienmarkt en natuurlijk is er weer Kermis op de Cramersweide. Ook op vrijdag, zaterdag en zondag is er van alles te doen in Delden. Zo is er op de Zaterdag ook Ringsteken in de Langestraat en treedt Circus Bongo twee keer op in de circustent achter op de cramersweide.

Zondag 12 mei is er in Delden Koopzondag, braderie, muziek, vermaak en wederom geeft Circus Bongo twee shows weg.
 

Veertig jaar Hemelvaartfeesten in Delden

Gepubliceerd op 02-05-2013 09:26

 

Delden – De Commissie Hemelvaartfeesten pakt dit jaar groots uit in Delden. Vier dagen lang kermis, kraampjes in de Langestraat, een muziekpodium en circus. Veertig jaar geleden was de braderie in Delden één van de weinige grote evenementen in de regio. Tegenwoordig is er meer concurrentie, maar de Hemelvaartfeesten in Delden zijn nog steeds goed voor 15.000 bezoekers.
De eerste Hemelvaartfeesten vonden plaats in 1973. Toen was de nieuwe rondweg om Delden klaar en hoefde het vrachtverkeer niet meer door de Langestraat. Om dit te vieren, organiseerde de stad een driedaagse braderie. Vanwege het enorme succes werd dit evenement jaar na jaar herhaald. De vorm en inhoud pasten zich steeds aan de tijd aan, maar Hemelvaart en Delden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Delden pakt uit dit jaar!
“Om het veertigjarig bestaan van de Hemelvaartfeesten te vieren, pakt Delden dit jaar groots uit”, vertelt Wim Aarsen van de Commissie Hemelvaartfeesten. “De Langestraat is tussen de poorten vier dagen lang afgesloten voor het verkeer. Op Hemelvaartsdag is er de traditionele braderie maar ook een vlooienmarkt en creamarkt. De winkels in de Langestraat zijn open. Het Ressingplein is omgetoverd tot muziekpodium en uiteraard ontbreekt het springkussen niet. Op vrijdag hebben alle winkeliers in de Langestraat een kraampje voor hun winkel met aantrekkelijke artikelen en acties. Zaterdags vindt het Ringsteekspektakel plaats in de Langestraat tussen de pomp en de poort. Zondags is het koopzondag met muziek op het Ressingplein. Creatievelingen verkopen hun waar op de creamarkt.”
Circus
Speciaal in dit jubileumjaar is er zaterdag en zondag een circus op de Cramersweide, met twee voorstellingen per dag. Belangstellenden kunnen gratis entreekaarten ophalen bij The Readshop, zolang de voorraad strekt.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden

Gepubliceerd op 29-04-2013 08:39

Uitnodiging Seminar het einde van winkels?!

Gepubliceerd op 12-04-2013 10:20

ElectroWorld Bas Baake volledig vernieuwd en gemoderniseerd

Gepubliceerd op 03-04-2013 12:13

Vanaf afgelopen donderdag zijn klanten van harte welkom in de geheel vernieuwde ElectroWorld zaak van Bas Baake. Het eindresultaat mag er zijn, gezien de vele positieve reacties die Bas Baake en zijn medewerkers in ontvangst mochten nemen. Tot zaterdag 6 april kunnen klanten nog profiteren van vele openingsaanbiedingen.

Specialist in inbouwapparatuur
In de nieuwe winkel is het service-niveau op een nog hoger peil gebracht. Nieuw in de winkel is de inbouwpresentatie met meer dan 35 inbouwapparaten. Bas Baake is hierdoor dé specialist op het gebied van inbouwapparatuur geworden.
Daarnaast heeft Miele haar Innovation Centre aangepast naar de normen van deze tijd. Dus ook met een nieuwe koffiepresentatie.
Op de nieuwe wand van Sonos (audiomerk voor draadloze multiroom systemen) zijn alle producten van het merk direct te demonstreren.

Klant profiteert
“In onze werkwijze en service verandert helemaal niets door onze aansluiting bij ElectroWorld. Wel profiteert de klant van nog scherpere prijzen, betere acties en innovaties”, licht Bas Baake zijn keuze toe. “ElectroWorld is een van Europa’s grootste spelers op de markt voor consumentenelektronica. De organisatie kan op Europees niveau afspraken met leveranciers maken, zeer groot inkopen en uiterst scherpe prijzen bedingen. Maar ook op het gebied van innovaties, zoals bijvoorbeeld de ontwikkeling van een webshop, kunnen we gebruik maken van de kennis van ElectroWorld.”

Uiteraard zijn alle bedrijfsauto’s van Bas Baake opnieuw beletterd in de nieuwe huisstijl.


Wim Aarsen gekozen als Ondernemer 2012

Gepubliceerd op 13-03-2013 11:30

 

Delden - Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Deldense Ondernemers Vereniging (DOV) op 12 maart jl. is Wim Aarsen uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2012. De 50 aanwezigen konden een stem uitbrengen op één van de drie genomineerden: Susan Linderman van D-Licato, Wim Aarsen van Drogisterij Aarsen en Vincent Heemink van VH reclameontwerpers. Met een kleine voorsprong liet Wim de andere twee genomineerden achter zich en mocht hij de felbegeerde wisselbeker in ontvangst nemen. Wim toonde zich aangenaam verrast: “Ik had nooit verwacht dat ik genomineerd zou worden, en nu heb ik ook nog gewonnen. Echt fantastisch, ik zie het als waardering voor de manier waarop wij onze winkel runnen en voor hetgeen ik doe in de Hemelvaart- en Kerstmarktcommissie van de Deldense Ondernemers Vereniging. Ik heb veel leuke reacties gekregen van zowel andere ondernemers als van klanten.”

Actief
De ondernemers die Wim Aarsen nomineerden, noemen Wim een hardwerkende ondernemer. Niet alleen in zijn eigen winkel, maar hij is ook al 20 jaar actief met Twickelstad FM en presenteert dagelijks de ochtendshow “Twente wordt wakker” op de regionale omroep Twente FM. Daarnaast is hij al meer dan 15 jaar actief betrokken bij de Deldense Ondernemers Vereniging, waar hij zowel in de Hemelvaart commissie als de Kerstmarktcommissie zit.

Wim Aarsen is de vierde generatie van de familie Aarsen die op de huidige locatie een drogisterij runt. Het assortiment in de winkel is zeer gevarieerd en behalve voor drogisterijartikelen kunnen klanten er ook terecht voor brillen, hoortoestellen en fotografie. Met uitstekende service, klantgerichtheid en goede kwaliteit weet Wim op te boksen tegen de grote drogisterijketens. Vertrouwen in de toekomst heeft hij zeker want dit jaar wordt de winkel verbouwd. Wim Aarsen: “Onze winkel is toe aan een facelift. Binnenkort krijgt de winkelpui een opfrisbeurt. We krijgen nieuw interieur en verlichting in de winkel. Ook passen we de indeling aan, zodat we klaar zijn voor de toekomst.”

Pimp it up!

Gepubliceerd op 07-03-2013 08:52


Delden - Met al die verbouwingen en renovaties in Delden kregen wij ook de kriebels om de winkel eens te verfrissen. Wij zijn zelf trots op het resultaat. Met wat eenvoudige aanpassingen hebben wij een totaal ander beeld weten neer te zetten, waardoor de winkel er weer eigentijds uitziet.
De presentatie in de winkel is veranderd.
Tevens hebben we het verkoopteam uitgebreid met Claudia en Andrea, 2 ervaren verkoopsters. Ook ons merkenpakket zijn we aan het re-stylen,
zo hebben wij de collectie wat stoerder en draagbaarder gemaakt maar wel zoals u van ons gewend bent. We blijven wie we zijn,
een winkel met mooie, stoere, vrouwelijke kleding. Bekijk het rustig eens bij ons binnen en laat u verleiden door al dat moois!!
Onze mode-avond staat gepland op 4 april van 19.00-22.00 uur.
Kortom wij (Willemien, Claudia, Andrea en Brenda) zijn klaar voor het nieuwe seizoen. Laat de zomer maar komen.
Voor verdere activiteiten en vernieuwde openingstijden, modemerken en veel meer, bezoek onze website.
U vindt ons aan de Langestraat 28 tegenover de prachtig vernieuwde winkel van The Read Shop.

D-licato al weer 5 jaar een begrip in Delden

Gepubliceerd op 06-03-2013 10:17


Delden -
Kaas, noten, wijn, bonbons en lekkere broodjes, veel mensen weten inmiddels de weg naar D-licato. Aan de Langestraat bevindt zich dé delicatessenzaak van Delden. Niet meer weg te denken uit het straatbeeld.
Susan Linderman-Visschedijk startte 5 jaar geleden enthousiast met haar delicatessenzaak. “Een winkel met deze producten was er nog niet”, aldus Susan. Een prachtig pand, op een zeer centrale plek. Een droom werd werkelijkheid. Menig Deldenaar, maar ook veel mensen uit omliggende plaatsen, keren wekelijks terug. De een voor die overheerlijke Noord-Hollandse kaas en een ander voor lekkere hapjes en nootjes voor op tafel. Er is keus genoeg.
Regelmatig verschijnen er nieuwe producten, zodat de klanten steeds weer iets nieuws te kiezen hebben. Enkele reacties van klanten: “altijd een enthousiaste en spontane begroeting als je de winkel binnenstapt”, “de vaste gezichten van Elke, Esther, Charlot en Susan zorgen ervoor dat je graag terugkomt, “het is allemaal zo lekker, ik ga meestal met meer weg, dan de bedoeling was”.
Dat het goed zit met de producten bewijst dat ze meermalen de kwalificatie van top delicatessenzaak hebben gehaald in de afgelopen 5 jaar. Susan bedankt alle klanten voor het vertrouwen. Deze week zal D-licato daarom helemaal in het teken van het jubileum staan. Naast de wekelijkse aanbiedingen zullen er extra feestelijke jubileumaanbiedingen zijn, zie dan ook de advertentie elders in het Hofweekblad.
Dus, graag tot ziens bij D-licato… want daar weten ze wat smaak is!

Superdruk weekend The Read Shop Express

Gepubliceerd op 06-03-2013 10:09

Delden - Vanaf de opening van The Read Shop Express in het oude stadhuis is het superdruk geweest in de winkel. De openingshandeling, het doorknippen van een lint, werd 1 maart jl. verricht door de vader van Gerrit Holtvoort.
Gerrit Holtvoort en Mireille Vos zijn erg trots: “Vrijdag en zaterdag hadden we in totaal 1300 betalende klanten in de winkel. Dat is maar liefst 20% van de Deldense bevolking!
De reacties van iedereen zijn overweldigend. Mensen zijn enthousiast over de ruime opzet en de overzichtelijke inrichting. Ook hebben we veel cadeaus ontvangen, hiervoor willen we iedereen hartelijk bedanken.”
Op dit moment is het nog steeds erg druk in de winkel. De medewerkers zijn daarnaast de winkel aan het finetunen. Het winkelgenot neemt daardoor nog verder toe.

 

 

Nieuwe winkel bakkerij Meen: modern en toch warm

Gepubliceerd op 06-03-2013 09:54

Delden – Na een uitgebreide verbouwing opende Echte Bakker Jan Meen op 28 februari de deuren van zijn nieuwe winkel. Het resultaat is prachtig. Vitrines op ooghoogte en mooie verlichting om de producten nog beter te presenteren. Volgens zijn klanten is bakkerij Meen niet alleen een speciaal- zaak maar ook een speciale zaak.
Als je de winkel binnenloopt, vallen twee dingen op: het enorme vlak met bloempotjes, refererend aan een van de unieke broodsoorten van Meen en de ruimte. Alhoewel de winkel in oppervlak niet is toegenomen, lijkt deze veel ruimer. Volgens Margret Meen komt dat door de rustige kleuren en de grote vlakken in de winkel: “Samen met de medewerkers hebben we gekozen uit twee ontwerpen. We vonden het belangrijk dat de medewerkers konden meedenken. Zij staan de hele dag in de winkel en moeten zich er prettig voelen. Het uiteindelijke resultaat is modern en toch warm, veel bruin- en crèmekleurige tinten. De nieuwe winkel sluit qua stijl ook erg mooi aan op de chocolaterie.”


RustieQ
De nieuwe winkel biedt Jan Meen de mogelijkheid om het assortiment RustieQ brood verder uit te breiden. Margret legt uit: “RustieQ is een natuurdesem brood, niet te verwarren met zuurdesem. Het is heel smakelijk brood met een krokante korst. Klanten die het een keer geproefd hebben, willen meestal niets anders meer. We gaan steeds meer producten van natuurdesem maken.”

Uitnodiging Algemene ledenvergadering DOV en Themabijeenkomst ‘Elke Dag Beter!’

Gepubliceerd op 25-02-2013 08:38

Geacht lid van DOV,

 

De verkiezing van de ondernemer van het jaar staat voor de deur! Tijdens onze ALV op 12 maart aanstaande in Hotel-Restaurant “Carelshaven” wordt bekend gemaakt welke Deldense ondernemer met deze eer mag strijken. Een topprestatie, maar voor iedere ondernemer geldt dat we elke dag bezig zijn om ons bedrijf net weer dat stapje beter te maken. Daarom zal onze bijeenkomst vooral in het teken staan hoe u, als ondernemer daarbij ondersteund wordt. MKB Nederland biedt ons een presentatie aan, waarin Mario Bierkens van het bedrijf Intenza ons gaat inspireren hoe we samen met onze medewerkers ambities kunnen realiseren. Met meer dan twintig bewezen succesfactoren helpt hij ons regisseur van ons eigen ondernemingssucces te worden en het morgen al beter te doen. Zorg dat u aanwezig bent en wellicht bent u dan de volgende Ondernemer van het Jaar.

 

U zult de presentatie van Mario Bierkens ervaren als scherp, snel, interactief, humorvol, praktisch en er worden vele tips aangereikt die ook in andere situaties toepasbaar zijn. Daarnaast ontvangt u na afloop gratis het boek ‘Eerste hulp bij Leren Excelleren’ met 50 best practices die direct in de praktijk kunnen worden toegepast.

 

Tijdens de ALV kan er door u gestemd worden op de drie genomineerden voor Ondernemer van het Jaar.

 

Keuze ondernermer van het jaar:
U kunt nog tot 1 maart zelf een voorstel doen wie volgens u de titel Ondernemer van het jaar verdient door te mailen naar info@dovdelden.nl

 

Aanmelden ALV
U dient zich voor 10 maart aan te melden voor de ALV of u alleen of met z´n twee aanwezig bent, via deze mail beantwoorden of via info@dovdelden.nl

 

Wij nodigen u van harte uit!

 

Bestuur Deldense Ondernemersvereniging

 

 

Programma:

19.30 uur - Inloop met koffie/thee

20.00 uur - Opening en bestuurlijke mededelingen

Aan-en afmeldingen

Notulen ALV 2012

Toespraak door voorzitter over aktuele zaken

Financieel Jaarverslag door penningmeester

Rondvraag en w.v.t.t.k.

20.45 uur - Presentatie “Elke Dag Beter” door Mario Bierkens

21.45 uur - Bekendmaking Ondernemer van het Jaar

22.00 uur - Einde bijeenkomst en begin van het Borreluur.

 

Een uur lang hapjes en drankjes om te netwerken en elkaar beter te leren kennen.

ONDERNEMEN DOEN WIJ MET ELKAAR EN VOOR ELKAAR.

 

'MAAK BETAALSYSTEMEN SEPA- EN IBAN-PROOF'

Gepubliceerd op 08-02-2013 10:56

Ondernemers moeten niet vergeten hun betaalsysteem SEPA- en IBANproof te maken. Volgend jaar worden de nieuwe Europese betalingsregels ingevoerd. Wie zijn betalingssysteem tegen die tijd niet op orde heeft, zal problemen kunnen krijgen bij het overmaken en ontvangen van geld. Dat vinden de ondernemingsorganisaties MKB-Nederland en VNO-NCW.

De waarschuwing is actueel geworden na een laatste onderzoek van De Nederlandsche Bank (DNB). Nog steeds zijn niet alle Nederlandse midden- en kleinbedrijven begonnen aan de voorbereidingen op de overstap naar IBAN, het nieuwe, langere internationale bankrekeningnummer. Zo'n 15 procent van de mkb'ers is nog niet gestart met het aanpassen van hun administratie, systemen of software, aldus het onderzoek.

Nederland gaat op 1 februari 2014 helemaal over op het Europese betalingssysteem SEPA. Daarmee moet in het hele eurogebied op dezelfde manier kunnen worden betaald. Door de invoering van SEPA (Single Euro Payments Area) vervallen de vertrouwde Nederlandse rekeningnummers en worden ze vervangen door hun Europese tegenhanger IBAN.
Elke Nederlandse rekeninghouder heeft al een IBAN, die bestaat uit 18 cijfers en letters. De IBAN is een combinatie van het huidige rekeningnummer, een landencode, een controlegetal en 4 letters om de bank aan te duiden, aangevuld met één of een paar nullen. IBAN is de afkorting voor International Bank Account Number.

Vals geld

Gepubliceerd op 17-01-2013 14:35

Beste Ondernemers van Delden,

Helaas is er deze week weer een vals briefje van € 50,00 in ontvangst genomen bij een van onze collega´s.

Heeft u vals geld ontvangen dan mag u dit niet meer uitgeven en heeft u dus een schade post.

Laat het niet zover komen en informeer u alvast met onderstaande link van De Nederlandse bank.

http://www.dnb.nl/echt_of_vals/echt_of_vals.html

Aan alle Deldense ondernemers!

Gepubliceerd op 03-12-2012 08:42

We hebben hier veel positieve reacties op mogen ontvangen en inmiddels beginnen de eerste tassen zichtbaar te worden in het straatbeeld.

 

Ook mensen uit de nabije omgeving van Delden hebben er een aantal aangevraagd en zelfs een Deldenaar in het buitenland wilde er graag één ontvangen. Ook Sinterklaas heeft tijdens zijn intocht zijn pieten er mee uitgerust.

 

Voorafgaand aan deze actie waren er al een paar ondernemers die ons kenbaar hebben gemaakt dat ze het een goed initiatief vonden en hebben ons gevraagd of ze een grotere serie konden kopen om op deze wijze het toeristisch aspect van Delden vanuit hun zaak sterker te kunnen uitdragen.

 

Daarop hebben we wat ruimer ingekocht, zodat we u als Deldense ondernemers nu in staat kunnen stellen deze bij ons af te nemen.

 

Wij willen u daarin dan ook graag voorzien en kunnen u deze tassen aanbieden voor € 2,50 per stuk zolang de voorraad strekt.

 

Mocht u belangstelling hiervoor hebben, laat het ons dan even weten!

 

U kunt hierop reageren door een bericht te sturen aan: info@stadsraaddelden.nl


Met vriendelijke groet,
Stadsraad Delden

“Petje af voor AED hulpverleners”

Gepubliceerd op 28-11-2012 15:11

Twee keer werd een schok toegediend en daarna nam de ambulancedienst, die inmiddels ook was gearriveerd, het over.
Aanvankelijk dacht ik dat mijn vrouw was overleden, echter toen zij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd, bleek dat mede dankzij het snelle en kordate optreden van de twee hulpverleners, de ambulancedienst en de politie, haar hart weer was gaan werken. Ik heb dit stukje nu pas in dit blad laten opnemen omdat ik eerst de afloop van het genezingsproces wilde afwachten en ik kan met blijdschap zeggen dat mijn vrouw  weer thuis is. Onze dank gaat uit naar allen, de ambulancedienst, het MST Enschede, de politie,  die  ervoor hebben gezorgd dat het zo goed met haar is afgelopen. Toch wil ik de twee hulpverleners, Roel Bril en Udo Domhof, speciaal nog eens bedanken omdat zonder hun snelle en kordate optreden misschien het wel heel wat slechter met mijn vrouw had kunnen aflopen. Vanaf deze plaats wil ik dan ook graag de aandacht vestigen op de Stichting Hart voor Delden, welke ervoor zorgt dat op veel plaatsen een AED aanwezig is, dat deze worden onderhouden en dat ze ervoor zorgt dat vrijwilligers worden getraind in deze vorm van hulpverlening. Het is fijn te weten dat er op deze manier levens kunnen worden gered, we hebben dat nu zelf meegemaakt en we zouden deze stichting tekort doen om via deze plaats daar niet even op in te gaan. Steun deze stichting door u te melden als vrijwilliger of met een donatie. Een mensenleven is kostbaar!

 

(U kunt de stichting vinden op www.hartvoordelden.nl)

 

Nogmaals, ook namens mijn vrouw, onze hartelijke dank!

 

Martin Beyerinck,
Delden
 

Nieuwe website Online!

Gepubliceerd op 01-10-2012 15:25