Delsense Ondernemersvereniging Delden

BERICHTEN

Ondernemer van de maand: Arno Vruwink - Eigenaar: Vruwink Metal Works

Gepubliceerd op 15-06-2018 15:18

Arno Vruwink begon negen jaar geleden als zzp’er in de metaalbewerking. Hij werkte toen bij verschillende bedrijven. Na verloop van tijd wou hij echter zijn eigen koers varen. Twee jaar geleden begon Arno zijn werkplaats bij zijn ouders thuis, maar ontgroeide deze snel. Nu voert hij zijn werkzaamheden uit op het industrieterrein. Dat gaat vaak in goede samenwerking met de buren, Staalbouw Twente.


Arno Vruwink is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is Arno en wat drijft hem?


Vroeg geleerd…
“Ik was op mijn twaalfde al bezig met metaal, dat is zo gegroeid. Van kinds af aan was ik zelf al dingen aan het fabriceren, zoals brommertjes”, vertelt Arno Vruwink. “Het zelf maken van dingen trekt mij vooral aan het werk. Het meeste plezier beleef ik aan het oplossen van de problemen van anderen. Klanten komen aan met iets, en dan kan ik zelf uitdenken hoe ik het ga maken.”


Racen op eigengemaakte maaier
Arno is fervent zitmaaierracer. “Het is een sport waarbij je alles zelf moet maken. Bij een auto- of motorcross is alles te koop, maar dat is niet het geval bij zitmaaiers. Je moet dus echt zelf aan de slag”, vertelt hij enthousiast. “Dit seizoen gaat het goed, tot nu toe heb ik alle races gewonnen. Meest recent die in Wiene-Zeldam. Maar er kan ook veel misgaan. Elk jaar probeer ik weer wat nieuws.”


Even de kop leegmaken
“Iedereen zou moeten sporten,” stelt Arno. “Ik doe aan waterpolo. Dat is altijd even lekker de kop leegmaken,” lacht hij. Hij traint in Markelo, bij ZPC de Hof. “Ik trainde eerst in Nijverdal, maar toen meende ik het te druk te hebben, dus ben ik vijf jaar gestopt. Mijn broertje haalde me over om weer te gaan waterpoloën. Dit keer dus in het combinatieteam van Markelo en Goor. Volgend jaar komen we in hetzelfde team terecht, dus dat wordt nog wat!”


DOV-lid
Mathijs van Staalbouw Twente overtuigde Arno om lid te worden van de Deldense Ondernemers Vereniging. Hij heeft er nog geen spijt van gehad. “Je leert zo veel mensen kennen. Ik was bij een bijeenkomst van de DOV, en kwam erachter dat er zo’n 60 bedrijven op het industrieterrein zitten. Dat wist ik echt niet, dat het er zo veel waren. Het is ook goed om contacten op te doen, want je kan elkaar nog nodig hebben. Alleen kom je namelijk nergens. Concurreren is flauwekul. Je hebt hier een heleboel mooie bedrijven zitten, daarmee moet je samenwerken.

 

Ondernemer van de maand: Paul Groothuis - Eigenaar van: Sonneveld-Groothuis Autoservice

Gepubliceerd op 01-06-2018 13:07

Sonneveld-Groothuis Autoservice is een universele garage waar je terecht kan voor alle autowerkzaamheden. Ook beschikt Sonneveld-Groothuis over een showroom waar mooie auto’s te koop staan. Daarnaast kun je er terecht om je auto te verkopen.


Paul Groothuis is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is paulen wat drijft hem?


Samen werken aan auto’s
Paul omschrijft zijn beroep als monteur als een uit de hand gelopen hobby. “Ik ben altijd al druk geweest met auto’s. Het begint met knutselen bij je ouders achterin de schuur, en dat heeft zich verder ontwikkeld tot een eigen bedrijf.” De geboren Deldenaar had eerst een eigen onderneming, maar 3,5 jaar geleden sloeg hij de handen ineen met Bart Sonneveld. Samen runnen ze een universele garage onder de naam Sonneveld-Groothuis Autoservice.


Techniek als drijfveer
Het zijn echter niet de auto’s zelf waar Pauls interesse ligt. “Ik zou mezelf niet omschrijven als een echte autoliefhebber. Ik ben veel meer geïnteresseerd in de techniek. Deze ontwikkelt zich zo snel, zeker met de komst van elektrische auto’s. Het is heel belangrijk om deze bij te benen.” En dat doen ze dan ook bij de garage. Een aantal jaar geleden heeft Paul zich gespecialiseerd in elektrische auto’s. “Het is ook geen hype, elektrisch rijden komt er echt aan.”


Vrienden en voetbal
In zijn vrije tijd gaat Paul graag naar wedstrijden van FC Twente. “Ik ben niet zo’n grote voetbalfanaat, maar het is altijd leuk om een wedstrijd van de club mee te pakken. Ik heb al jaren een seizoenkaart en sta samen met een groepje vrienden bij elkaar. Het is wel vervelend wat er nu allemaal bij FC Twente speelt. Toch hebben we met zijn allen besloten om de seizoenkaart te verlengen. We maken er altijd een gezellige dag van.”


DOV-lid
Paul sloot zich aan bij de Deldense Ondernemersvereniging vanwege de saamhorigheid. “We kunnen collectief wat voor elkaar krijgen. Zo komen er binnenkort camera’s op het industrieterrein te staan. Er waren veel diefstallen, hopelijk schrikt dit wat af. Ik woon ook op het industrieterrein, dus dat is wel zo prettig.”
Daarnaast is de monteur geïnteresseerd in de Open Bedrijvendag. “We zitten met ons bedrijf niet aan een doorgaande weg, waardoor veel mensen niet precies weten waar we zitten. De Open Bedrijvendag is een unieke kans om ons bedrijf te presenteren aan mensen die ons nog niet kennen. Ook kunnen we laten zien wat voor werkzaamheden we allemaal verrichten. Zelfs onze huidige klanten zijn soms verbaasd over wat wij allemaal doen.” 

 

Ondernemer van de maand: Martin Eijkholt, Jorien Vrielink, Nienke Derks en Martijn Eijkholt - Van: EV Fysiotherapie & Fitness

Gepubliceerd op 01-06-2018 13:05

EV Fysiotherapie & Fitness staat voor goed voor elkaar zijn: maatschappelijk verantwoord ondernemen en het creëren van een win-winsituatie voor alle betrokken partijen.
 

Jorien, Nienke, Martin en Martijn zijn lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie zijn ze en wat drijft hun?


Jorien Vrielink komt oorspronkelijk uit Diepenheim en is momenteel woonachtig in Delden. Naast haar werkzaamheden binnen het bedrijf studeert Jorien voor de specialisatie Geriatrie fysiotherapeute. In haar vrije tijd speelt Jorien volleybal bij Time-out ‘75 Diepenheim. “De combinatie van gezelligheid, fanatisme en het spelletje zelf is wat voor mij volleybal zo leuk maakt.”


Nienke Derks is geboren en opgegroeid in Dijkerhoek, een klein plaatsje tussen Holten en Deventer. Na het volgen van de studie tot fysiotherapeute in Enschede is Nienke in Twente blijven hangen. Momenteel woont ze in Delden. In haar vrije tijd beoefent ze bootcamp, zwemmen en motorrijden. “Het werkt erg motiverend om je grenzen op te zoeken en te ervaren dat het je gelukt is. Dat geeft voldoening.”


Martin Eijkholt is in 1987 vanuit zijn geboorteplaats Hengelo naar Delden gekomen om te wonen en om de praktijk voor fysio- en manuele therapie te runnen. Naast zijn werk besteed Martin zijn tijd aan zijn kleinkinderen. Zijn hobby’s zijn motorrijden en sleutelen aan motorfietsen. “Motorrijden is heerlijk, ontspannen reizen, het in de bocht vallen en eruit accelereren geeft gewoon voldoening.”


Martijn Eijkholt is geboren en getogen Deldenaar. Na jaren actief te zijn geweest als judoleraar heeft Martijn de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Naast het uitoefenen van zijn vak als fysiotherapeut houdt hij zich vooral bezig met het ondernemerschap. In zijn vrije tijd is Martijn voornamelijk op of naast de motor te vinden. “Als ik mijzelf er de tijd voor gun, bouw ik aan motoren. Het is echt gaaf om een project te starten en van een oud barrel een mooie motorfiets te maken.”


Waarom aangesloten bij de DOV?
“We hebben gemerkt dat door samenwerking meer bereikt kan worden dan dat we als meerdere individuen los van elkaar kunnen bereiken. Het bundelen van de krachten is dan ook de belangrijkste reden om ons aan te sluiten bij de DOV.”

 

Ondernemer van de maand: Hans Baake - Eigenaar van: CoBuilders BV en Haba Vastgoed BV

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:48

Hans Baake is geboren en getogen Deldenaar. Hij is eigenaar van enkele ondernemingen waaronder detacheringsbureaus voor middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel: CoBuilders Bouw BV en CoBuilders Techniek BV. Daarnaast heeft hij een onderneming voor de aankoop, ontwikkeling en verkoop van vastgoed: Haba Vastgoed BV.


Hans Baake is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is Hans en wat drijft hem?


Van loondienst naar een eigen onderneming
“Dat kan ik zelf ook en misschien nog wel beter”, was de vastberaden gedachte van Hans Baake toen hij in 1997 zijn eigen detacheringsbureau opstartte. Hans heeft in 1996 de HTS in Tilburg afgerond en is toen één jaar gaan werken bij een ingenieursbureau die zich onder andere bezighield met detachering van middelbaar- en hoger opgeleid bouwkundig personeel. Inmiddels heeft Hans met CoBuilders Bouw BV en CoBuilders Techniek BV drie vestigingen in Hengelo, Arnhem en Zwolle.


Leren van vastgoedontwikkeling
“Maar de hoofdvestiging staat in Hengelo en niet in Delden. Wat doe ik dan in Delden?”, vraag Hans zichzelf hardop af. Hans’ broer Bas Baake heeft de elektrozaak van zijn vader aan de Langestraat overgenomen. Zelf bezit Hans vastgoed in Delden, dit beheert hij in Haba Vastgoed BV. “Ik vind het vooral leerzaam: zo kon ik bijvoorbeeld de oude slagerij van Haverkate aan de Langestraat aankopen, slopen en herontwikkelen. Ik kreeg ineens te maken met Monumentenzorg, archeologie, asbest saneren en moest mij natuurlijk ook houden aan gemeentelijke procedures. Uiteindelijk werd het een heel leerzame en vooral leuke onderneming. Ik genoot ervan”, licht Hans toe. Inmiddels bezit Hans ook vastgoed in Hengelo, Oldenzaal en Enschede. 


Lol in alles wat je doet
“Ik wil plezier hebben in alles wat ik doe. Werken is leuk en daarbij moet je jezelf blijven ontwikkelen en blijven bijleren. Dat houd je ook scherp.” Maar Hans is hierbij niet onbaatzuchtig. De ondernemer benadrukt dat hij het plezier ook wil terug zien bij zijn eigen personeel en dat het niet alleen maar werk gerelateerd is. “Eigenlijk moet je lol hebben in alles wat je doet, zakelijk én privé.”


DOV-lid
“Inmiddels ben ik al meer dan 30 jaar betrokken bij de Sinterklaasintocht in Delden. De eerste jaren als Piet en de laatste 15 jaren als organisatie. Deze intocht wordt georganiseerd én gefinancierd door de DOV. Iedereen in de organisatie is natuurlijk lid van de DOV, behalve ik. Dus ik vond het tijd worden om mij ook als lid aan te melden bij de DOV”, lacht Hans. “Ik ben geïnteresseerd in Delden, in Deldense ondernemers en in Deldense ontwikkelingen. Ik bezit vastgoed in Delden en wil graag op de hoogte zijn én mee kunnen praten. Dat gaat natuurlijk het best via de contacten binnen het DOV-netwerk.”

 

 

Ondernemer van de maand: Eelco Pol - Eigenaar van: EP Computers

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:43

EP Computers staat voor ‘Eelco Pol Computers’. Eelco is vanuit de garage bij zijn ouders begonnen met zijn service voor het bouwen, verzorgen en onderhouden van complete ICT-inrichtingen bij particuliere en zakelijke klanten. Sinds 2 jaar heeft Eelco zijn eigen pand aan de Vossenbrinkweg 1. 


Eelco Pol is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is Eelco en wat drijft hem?


Van ICT-student naar eigenaar van EP Computers
Eelco heeft de hbo-opleiding ICT-beheer aan het Saxion gevolgd. Bij Switch-Automatisering in Oldenzaal heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd. “Ik heb hier mijn afstudeeronderzoek gedaan en er een aantal jaar gewerkt. Het onderzoek was gericht op applicaties in de Cloud. Maar mijn interesse verlegde zich gaandeweg meer op de dienstverlening. Ik ben toen thuis met ‘EP Computers’ begonnen. Eerst klein, gericht op particulieren, maar toen dat begon te lopen kwamen er ook zakelijke contacten en begon mijn bedrijf te groeien. Vanaf september 2006 is EP Computers een officieel bedrijf.


Klant is koning
“Wij streven naar de beste service voor de zakelijke en de particuliere klant. Door onze persoonlijke service hebben wij een goede communicatie met onze klanten en weten wij wat voor hen belangrijk is. Wij regelen en leveren alles, en wat wij niet kunnen leveren besteden wij uit aan derden. Maar daar merkt de klant niets van, wij zijn en blijven contactpersoon”, legt Eelco uit. “Wij werken niet met vaste leveranciers, hierdoor kunnen wij aanbestedingen doen wat financieel gunstig voor onze klanten uitpakt. Onze rol is dan vooral bemiddelen tussen de vraag van de klant en het aanbod van de verschillende leveranciers. Daarnaast werken wij alleen met soft- en hardware die past bij onze visie en eisen en tevens aan de wensen van de klant voldoet. Hierdoor zijn wij flexibel in ons aanbod en kunnen wij altijd voldoen aan de wensen van de klant.”


Totaalvoorziening
EP Computers bouwt, verzorgd en onderhoud de complete ICT inrichting op de manier zoals de klant dat wil. “Wij hebben een breed aanbod van producten en diensten: Computers, laptops en tablets, onderhoud en reparatie, ontwerpen en inrichten van netwerken tot werken in de cloud, VoIP telefonie en beveiligingscamera’s. Wij stemmen onze werkwijze af op de wensen van de klant.
Dat is ook mijn drijfveer: Werken met producten waar ik helemaal achter sta en dat de klant is geen nummer is. Ik ken al mijn klanten die ik aan de telefoon heb. De klant is voor mij het allerbelangrijkst.” 


DOV-lid
Eelco is sinds eind vorig jaar lid. “Ik ben lid geworden omdat ik ook veel zaken doe en contacten heb met andere Deldense ondernemers. Vanzelf komt dan de vraag of je lid wilt worden van de DOV. Ik wil mij inzetten om het bedrijvenaanbod in Delden divers te houden.
www.epcomputers.nl
 

Ondernemer van de maand: John Zijlstra - Eigenaar van: ROA Twente

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:37

John Zijlstra - Zijlstra is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is John en wat drijft hem?


Al 35 jaar ondernemer
John Zijlstra is geen nieuwkomer op het gebied van ondernemen. De 57-jarige John heeft een bouwkundige achtergrond is al ruim 35 jaar ondernemer. Tussen 2006 en 2009 heeft hij in Delden gewoond en vanaf 2014 weer in Delden. Tussentijds heeft hij even ergens anders gewoond, maar nu gaat hij nooit meer weg uit Delden.


Bezig baasje
Zijlstra is niet alleen in zijn werkzaamheden zeer actief, maar ook in zijn vrije tijd heeft hij geen tijd zich te vervelen. John speelt tennis en golf, houdt van paardrijden en duiken. Tennissen en golfen doet hij bij Deldense verenigingen.
Ook in zijn werkzaamheden is John gericht op de plaatselijke ondernemers. “Als ik aan het werk ben in een huis of een pand dan kom ik van alles tegen. Door mijn achtergrond kan ik veel zelf: glas plaatsen, kitwerk, spuitwerk, behangen, vloer- en dakcoating. Wat ik niet zelf kan, daarvoor benader ik andere plaatselijke ondernemers. Mijn service is erop gericht dat de klant geen omkijken heeft naar de werkzaamheden. Ik ben dan het enige aanspreekpunt en in overleg regel ik alles voor mijn klanten”, benadrukt John.  


DOV-lid
“Sinds een jaartje ben ik lid van de Deldense Ondernemersvereniging. Ik vind het belangrijk om een goed netwerk om mij heen op te bouwen. Dat kan via deze vereniging. Daarnaast ben ik van mening dat je samen moet werken aan een sterke ondernemersvereniging. Dat houdt voor mij in dat men veel voor elkaar kan betekenen. Hierbij moet je wat voor elkaar over hebben en elkaar wat gunnen. Het is geven en nemen. Ik hoop dat ik hieraan een steentje kan bijdragen.” 
 

Ondernemer van de maand: John Weijel - Eigenaar van: Viking Entertainment

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:31

Viking Entertainment heeft sinds een jaar in Delden een kantoor. Het bedrijf is opgericht in de jaren 70. De toenmalige eigenaar wilde in Brabant een evenementenbureau overnemen van dhr. Vis en in België van dhr. King. Beide projecten mislukten, maar de naam voor een nieuw entertainmentbureau was geboren. Uit beide namen werd ‘Viking’  bedacht. Het bedrijf is inmiddels gegroeid. Het hoofdkantoor staat in Heeswijk-Dinther en het heeft vestigingen in Emmen, Nederweert, Nijmegen en sinds een jaar ook Delden.


John Weijel is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is John en wat drijft hem?
 

Viking Entertainment heeft sinds een jaar in Delden een kantoor. Het bedrijf is opgericht in de jaren 70. De toenmalige eigenaar wilde in Brabant een evenementenbureau overnemen van dhr. Vis en in België van dhr. King. Beide projecten mislukten, maar de naam voor een nieuw entertainmentbureau was geboren. Uit beide namen werd ‘Viking’  bedacht. Het bedrijf is inmiddels gegroeid. Het hoofdkantoor staat in Heeswijk-Dinther en het heeft vestigingen in Emmen, Nederweert, Nijmegen en sinds een jaar ook Delden.


Leverancier van entertainment
John is de vestigingsmanager van Viking Entertainment in Delden. “Het is mijn corebusiness, sinds een jaar zit ik met mijn kantoor in Delden. Ik vind het hier heerlijk. Het kantoor is gezellig en de plek is centraal gelegen in een gemoedelijke omgeving. Ik voel me hier als een vis in het water.”
Viking organiseert evenementen in de breedste zin van het woord: van de programmering van artiesten tot een  feesttent, installeren van licht en geluid en de catering. “We zijn ieder jaar ook verantwoordelijk voor de programmering van o.a. Deldense Schuttersfeesten, Dorpsfeesten Markelo en de Schuttersfeesten Diepenheim. Daarnaast houden we ons bezig met bedrijfsevenementen en productpresentaties”. John verzorgt met zijn collega’s Dinand Leferink en Erik Schut vanuit Delden ook het entertainment in missiegebieden voor defensiepersoneel.  “Vaak is dit dans en muziek. Ik ga regelmatig mee naar deze gebieden om de organisatie ter plekke te regelen. Ik heb me daar nooit onveilig gevoeld, sterker nog ik voelde me veiliger in Kamp Holland dan op een Centraal Station in Nederland”, grapt de ondernemer.


Een avontuurlijke ondernemer
John staat nu op het punt om voor het bedrijf JJ Concepts, waarin hij aandeelhouder is, richting de Noordpool af te reizen. “Vanuit Delden bedenken wij  televisie-formats. Dit vindt plaats binnen JJ Concepts. De Arctic Challenge Tour is hier een voorbeeld van. Dit doen we voor RTL-7. We reizen via een tocht van 7000 kilometer met 35 teams af naar boven de Poolcirkel. Ik reis de route vooruit, om ter plekke extra activiteiten te organiseren zoals rijden met sneeuwscooters. Vanaf zondag 4 februari wordt het uitgezonden.”


DOV-Lid
John sloot zich aan bij de Deldense Ondernemers Vereniging omdat hij het belang van het gezamenlijk optrekken ziet. “Ik ben erg gericht op de plaatselijke ondernemers. Als ik iets nodig heb, zoek ik de diensten binnen de Deldense ondernemers. Je moet elkaar helpen. Promotie van de DOV is belangrijk. Ik kom van buiten en hoop snel mijn steentje eraan bij te kunnen dragen.” 

 

 

Ondernemer van de maand: Patricia Klunder - Eigenaresse van: La Moetie

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:31

Het knusse boetiekje La Moetie is deze feestmaand extra sfeervol aangekleed. De bijzondere kerstboom in de vorm van een rok, verdient een prominente plek midden in de winkel. Daar omheen presenteert Patricia leuke kerstdecoraties, allerlei accessoires en stijlvolle kleding voor de komende feestdagen.

 

Patricia Klunder is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is Patricia en wat drijft haar?
 


Het is gewoon La Moetie
De woorden Dromen, Vechten, Durven en Doen, stonden op de uitnodigingskaart voor de opening van La Moetie op 31 augustus van dit jaar. En dat zijn precies de woorden die het motto van de uit Haaksbergen afkomstige onderneemster omschrijven. Patricia’s partner en zoontje noemen haar vaak Moetie, en zo was de naamkeuze voor haar winkel snel gevonden: “De winkel is precies zoals ik ook ben; het is niet groot en uitbundig, het is gewoon La Moetie.”

 

Overweldigende start
Het belangrijkste voor Patricia is dat mensen zich welkom voelen bij La Moetie. Zo nodigt de koffietafel uit om ook eens langs te komen voor een gezellig praatje. Zonder al te veel verwachtingen opende de bescheiden onderneemster haar winkel, maar veel tijd om te wennen aan haar nieuwe functie had ze niet. “Het eerste weekend was het echt gekkenwerk”, blikt ze lachend terug, “maar ook nu, op een doordeweekse dag, lopen er eigenlijk de hele dag door wel mensen naar binnen.” Het constant variërende aanbod in dameskleding, sieraden, tassen en (woon)accessoires, voor aantrekkelijke prijzen, gepresenteerd in een knusse omgeving, blijkt een aanwinst voor de stad.

 

DOV-lid
Patricia is het nieuwste lid van de Deldense Ondernemers Vereniging. “Ik wil graag helpen en mijn steentje bijdragen, we moeten het toch met z’n allen hier in Delden doen”, licht ze haar reden om zich direct bij de vereniging aan te sluiten kortweg toe. Daarbij kijkt ze uit naar het eerstvolgende evenement georganiseerd door de DOV: de sfeervolle Deldense Kerstmarkt op zaterdag 16 december.

 

 

Ondernemer van de maand: John Dijk - Eigenaar van: De Fietsgalerij

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:27

Maandagavond 13 november presenteert John Dijk zijn La Strada Bikes bij de verkiezing van Starter van het Jaar 2017. Het ROZ nomineerde John en mede-eigenaar Vincent Heemink waarna ze zich wisten te plaatsen voor de finale. De Deldenaren strijden deze avond tegen vier andere ondernemers uit Hof van Twente, Borne en Hengelo die in 2016 met succes hun eigen bedrijf opstartten.

 

John Dijk is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is John en wat drijft hem?

 

Van Fietsmaat naar Fietsgalerij
John kwam drie jaar geleden met zijn vriendin Marjolein en hun dochter Viktoria en zoon Oskar in Delden te wonen. De ruime schuur achter hun woning aan de Marktstraat bood hem de mogelijkheid om zijn werkervaring in de fietsindustrie toe te passen in zijn eigen bedrijf voor het opknappen en repareren van race-, ATB- en tourfietsen. Onder de naam De Fietsmaat ging hij in 2015 van start. Een jaar later bundelde hij zijn krachten met ontwerper Vincent Heemink (Twentse Storm) en lanceerden zij hun eigen fietsmerk La Strada. Weer een jaar later, in maart 2017, zette de gepassioneerde ondernemer de volgende stap en opende hij de Fietsgalerij. “Het was geen vooropgezet plan, maar het is wel erg mooi gelopen”, blikt John terug.

 

Gepersonaliseerde fietsen
Als kunstwerken hangen de La Strada Bikes in de strakke en moderne Fietsgalerij. Het pand op de hoek van de Langestraat en de Kortestraat dient als perfect onderkomen voor de productontwikkeling, en verkoop en reparatie van zowel de La Strada Bikes als e-bikes. De stijlvolle fietsen, met diverse kleurcombinaties, zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen, zo kan John voor de klant een unieke, gepersonaliseerde fiets creëren, maar ook speciale aanpassingen zijn mogelijk.

 

Een sportieve ondernemer
Naast dat hij de hele dag aan fietsen sleutelt en zich in een omgeving vol tweewielers bevindt, stapt de succesvolle starter zelf ook graag op de pedalen. De wielerfanaat vertelt: “Ik houd in ieder geval elke maandagochtend vrij om te fietsen. Fysiek is het heerlijk, maar ik merk ook dat ik het als uitlaatklep nodig heb.” Zijn bedrijf in combinatie met de passie voor de wielersport leverde John en mede-eigenaar Vincent afgelopen zomer onder meer een mooie samenwerking met ‘Tukkers on Tour’ op. Voor deze Twentse etappe, voorafgaand aan de Tour de France, ontwierpen de sportieve sponsoren, een lichtgewicht tourmodel voor oud-profrenner Joost Posthuma. “We namen zelf ook deel, wat al een mooie ervaring was, maar als de kopman dan ook nog op onze fiets rijdt, dan geeft dat wel een goed gevoel.”

 

DOV-lid
Naast sportiviteit, staan ook milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel bij de Fietsgalerij. Hiermee probeert John ook andere werkgevers te enthousiasmeren: “Ik zou iedereen willen stimuleren op de fiets naar het werk te gaan. En mocht het te ver zijn om te fietsen, biedt een E-bikes wellicht een oplossing. Het houdt je fit en door de auto te laten staan, draag je ook bij aan een beter milieu.” John sloot zich aan bij de Deldense Ondernemers Vereniging omdat hij het belang van het gezamenlijk optrekken ziet. “Ik denk dat we door samen te werken dit plaatsje naar een hoger plan kunnen tillen”, deelt de Deldense ondernemer zijn gedachten. “Hierbij denk ik ook aan het organiseren van meer evenementen. Je trekt er veel bezoekers mee, ik denk dat we daar allen bij gebaat zijn, dus daar zet ik mij graag voor in”, aldus de Ondernemer van de Maand.

 

Ondernemer van de maand: Marlies Roelofs - Koers Eigenaar van: Beautysalon Omni Cura

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:27

Omni Cura betekent alles verzorgend. Een passende naam voor de schoonheidssalon die Marlies Roelofs bijna 2,5 jaar geleden oprichtte en waar ze steeds meer behandelingen op het gebied van ontspanning en verzorging aanbiedt.


Marlies Roelofs - Koers is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is Marlies en wat drijft haar?


Van leraar naar schoonheidsspecialiste
Na de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk en Pedagogiek, en de lerarenopleiding Pabo, kwam Marlies voor de klas te staan op een basisschool. Naar eigen zeggen een prachtige baan, maar haar wens om een eigen schoonheidssalon te hebben, bleef altijd aanwezig. Vier jaar geleden leerde ze Remco Roelofs, eigenaar van het Deldense bedrijf Siemar Zonwering, kennen. “Hij vroeg mij: ‘Wat wil je nu echt?’ En daar was maar één eerlijk antwoord op”, geeft Marlies toe. “Vanaf dat moment besloot ik te gaan doen wat ik al van jongs af aan eigenlijk wilde. Ik startte in 2014 met de opleiding om vervolgens mijn eigen salon te beginnen.”


In 2016 trouwden Marlies en Remco en kwamen ze als samengesteld gezin - Remco heeft twee dochters, Marlies heeft één dochter en twee zonen - aan de Langestraat 129 te wonen. Onder de bovenwoning bevindt zich het kantoor en de showroom van Siemar, maar er was nog één ruimte over, deze vult Marlies in met haar beautysalon. “Het is niet ruim, maar ik kan er precies mijn behandelstoel en benodigdheden kwijt”, geeft ze tevreden aan, en maakt bekend dat hier binnenkort verandering in komt. Het stel heeft de bouwtekeningen voor een nieuwe woning aan de Kievitstraat gereed en daar is ook een ruimere salon voor Marlies in opgenomen.


Beautysalon Omni Cura
In relatief korte tijd heeft Marlies al vele klanten uit Delden en omgeving mogen ontvangen. Naast de verzorgingsbehandelingen biedt ze klassieke en Hot Stone massages aan. Ze weet zich met haar kennis, aanbod en persoonlijke benadering te onderscheiden. De eigenaresse licht toe: “Ik plan klanten altijd een half uur langer in, zodat ik echt de tijd voor ze kan nemen en de behandeling eventueel nog kan uitbreiden wanneer ze dat willen.” Daarbij zorgt ze dat de salon weer helemaal schoon en opgeruimd is voordat de volgende klant komt. “Mijn klanten komen hier in een rustige omgeving om zich echt te kunnen ontspannen en zich lekker te laten verwennen. Dat vind ik ook het mooie aan mijn werk.”


De onderneemster blijft zichzelf met cursussen en opleidingen uitdagen en wil het aanbod van haar salon verder ontwikkelen. Een voorbeeld is de toevoeging van tanden bleken. Met producten op natuurlijke basis worden tanden vijf tot zes tinten lichter en het tandbeen schoongemaakt. “Ik vind het erg interessant en zie het als een mooie toevoeging voor de salon”, vertelt Marlies. “Ook zou ik graag nog meer massages aanbieden”, gaat ze enthousiast verder, “en ik speel al een tijdje met het idee om anti-rimpel behandelingen te starten. Maar dat zijn toekomstplannen.”


DOV-lid
Marlies is lid geworden van de Deldense Ondernemers Vereniging omdat ze zich als Deldense onderneemster betrokken voelt bij Delden en de activiteiten die door de vereniging tot stand komen. Ze voegt toe: “Ik zie het als een kans om mijn naamsbekendheid te vergroten, maar vind het ook van belang om elkaar als lokale ondernemers te ondersteunen.”


www.omni-cura.nl

 

Ondernemer van de maand: Daniël Mirza - Eigenaar van: Grillroom en Pizzeria Femi’s

Gepubliceerd op 25-04-2018 09:24

 

Menig Deldenaar heeft Femi’s onder de sneltoets staan of heeft de app van de Deldense eetgelegenheid op z’n mobiel gedownload. Zeven dagen per week stromen aan de Molenstraat 8 in Delden zowel de bestellingen voor de bezorgdienst als de bestellingen van gasten in het restaurant binnen. Daniël Mirza nam 20 jaar geleden de horecagelegenheid over en heeft door hard werken het succes en de waardering bereikt die Grillroom en Pizzeria Femi’s vandaag de dag kent.
 

Daniël Mirza is lid van de Deldense Ondernemers Vereniging, maar wie is Daniël en wat drijft hem in het ondernemerschap?
 

Nederland, zijn nieuwe thuis
De 44-jarige Daniël vluchtte toen hij 10 jaar was met zijn moeder, broers en zussen vanuit Syrië naar Nederland (Hengelo). Hier vond hij de vrijheid om op te groeien in een land dat voor hem als thuis voelt. “Wij zijn Syrisch-orthodoxe Arameeërs, maar onze cultuur is voor 95% door de Europeanen overgenomen, dus toen we hier kwamen was het eigenlijk alleen de taal waar we moeite mee hadden”, vertelt Daniël. “Ja en het vlees, in de Arabische en Islamitische wereld is geen varkensvlees, maar hier hebben we het in overvloed.”


Van architectopleiding tot pizzeria
Ondanks dat zijn opleiding tot architect een andere toekomst leek te bieden, kwam Daniël via zijn neven, die een pizzeria in Almelo hadden, al snel in zijn huidige werkveld terecht. Door de lange dagen in de pizzeria beëindigde hij zijn studie. Na enkele jaren kwam hij bij een pizzeria in Haaksbergen te werken, waar hij de kneepjes van het vak leerde. En in 1996 zette Daniël, inmiddels getrouwd en vader van een zoon, de volgende stap. Hij besloot voor zichzelf te beginnen en raakte in één oogopslag verliefd op het pand aan de Molenstraat in Delden. “Ik keek eerst of het ook bewoonbaar was voor mijn gezin. Het was prachtig, dus ik zei direct tegen de toenmalige eigenaar Femi: ik neem de zaak over.”


Het familiebedrijf Femi’s
Femi’s is niet alleen Daniëls bedrijf, het is ook zijn thuis en het thuis voor velen. “Ik ben hier opgegroeid, en hetzelfde geldt voor mijn zwagers, zusje en vrouw, zij hebben meegeholpen of werken hier nog en ook mijn zoons helpen al regelmatig mee.” Naast hen is Elles Kroeze, die als 15-jarige bij Femi’s begon, al zo’n 15 jaar een vast gezicht. “Ze is echt heel belangrijk voor de zaak”, benadrukt Daniël, “ook zij is hier opgegroeid en is een soort van familie geworden.” De medewerkers van de bediening en bezorging wisselen wel eens, maar de vaste medewerkers zijn al jaren bekende gezichten. “De klant is koning en wij dragen hem als koning. De bekende gezichten geven de klant een vertrouwd gevoel; ze weten wie er werken, wat ze hier voor het hele gezin kunnen krijgen en wat ze lekker vinden”, licht de eigenaar toe.


Passie voor het vak
Veel hobby’s naast zijn werk heeft Daniël niet, de vrije tijd die hij eerder graag besteedde aan sporten is in zijn bedrijf gaan zitten. Met name in de periode dat Femi’s ook een cafetariadeel had, bestond het leven van Daniël 12 uur per dag, 7 dagen in de week, uit werken. Enkele jaren geleden zette hij een punt achter de cafetaria om zich volledig te richten op de overige gerechten. Of dit de juiste keuze was, twijfelt Daniël nog wel eens over, maar het heeft hem in ieder geval iets meer rust gegeven. Met name het sociale aspect in zijn werk geeft hem veel voldoening: “Je maakt zo veel contacten hier, de klanten worden soort vrienden, dat vind ik prachtig.” Naast het babbeltje met de klant staat Daniël graag achter het fornuis. “Ik hou ervan om mooie gerechten te creëren, zoals het voor- en nagerecht, maar ook de pasta’s of een zalmfilet, daar kan ik echt mijn creativiteit in kwijt en een heerlijk smaakje aan geven”, geeft Daniël gepassioneerd aan.


Familieman
Naast ondernemer is Daniël een echte familieman en deelt hij zijn kostbare vrije uren graag met zijn vrouw Janet en kinderen Darius (21), Dennis (17) en Jasmine (12). Hij woont met zijn gezin boven de zaak en is er veel mee bezig, maar inmiddels kent hij ook het belang van vrij nemen. Af en toe even er tussenuit, “de accu weer opladen”, zoals Daniël het omschrijft, “dat is heel belangrijk en ik vind het ook heerlijk om soms even met mijn vrouw een weekendje weg te gaan.” Veel langer dan een weekend tot een weekje wordt het vaak niet, want Delden is echt zijn thuis. “Ik heb me vanaf dag één hier thuis gevoeld; ik heb allemaal aardige en behulpzame mensen om me heen. En ook voor mijn gezin is het goed, we heb hier alles en kunnen hier alles”, prijst Daniel de stad, “ja, ik heb Delden echt omarmd, het zit in mijn hart.”

 

Leden

Gepubliceerd op 28-09-2012 10:52

....

BESTUUR:

 
Efftink Mode
mevr. N. Efftink (Voorzitter)
074-3761441
Meer over Efftink Mode
Efftink Mode
mevr. N. Efftink
Spoorstraat 20
7491 CK DELDEN
074-3761441
 
Geerlings Fin. Admin. Diensten
de heer M. Geerlings (Penningmeester)
074-3766369
Meer over Geerlings Fin. Admin. Diensten
Geerlings Fin. Admin. Diensten
de heer M. Geerlings
Cramerstraat 21
7491 DL DELDEN
074-3766369
 
Rabobank Centraal Twente
Dhr. F. Diters (Secretaris)
074 - 245 63 33
Meer over Rabobank Centraal Twente
Rabobank Centraal Twente
Dhr. F. Diters
P/a Langestraat 61
7491 AB Delden
074 - 245 63 33
 
Drukkerij Unaniem BV
de heer C.J. Geerdink (PR commissie)
074-3761354
Meer over Drukkerij Unaniem BV
Drukkerij Unaniem BV
de heer C.J. Geerdink
Molenstraat 14
7491 BG DELDEN
074-3761354
 
Aparthotel Delden
de heer J. Leenders (Bestuurslid)
074-3777666
Meer over Aparthotel Delden
Aparthotel Delden
de heer J. Leenders
Sportlaan 7
7491 DG DELDEN
074-3777666
 
Hotel Restaurant de Zwaan
de heer M.A. ter Broeke (Bestuurslid)
074-3761206
Meer over Hotel Restaurant de Zwaan
Hotel Restaurant de Zwaan
de heer M.A. ter Broeke
Langestraat 2
7491 AE DELDEN
074-3761206
 
Morssink Bouwmaterialen B.V.
Dennis Koop (Bestuurslid)
074-3761250
 
Staalbouw Twente B.V.
de heer M. Ottenschot (Bestuurslid)
074-3761548
Meer over Staalbouw Twente B.V.
Staalbouw Twente B.V.
de heer M. Ottenschot
De Berken 18
7491 HJ DELDEN
074-3761548

LEDEN:

 
Aannemersbedrijf J.M. Spoolder B.V.
de heer J. Spoolder
074-3761981
Meer over Aannemersbedrijf J.M. Spoolder B.V.
Aannemersbedrijf J.M. Spoolder B.V.
de heer J. Spoolder
Sluisstraat 10
7491 GA Delden
074-3761981
 
Aarsen Drogisterij Foto Optiek
dhr. W. Aarsen
074-3761207
Meer over Aarsen Drogisterij Foto Optiek
Aarsen Drogisterij Foto Optiek
dhr. W. Aarsen
Langestraat 4
7491 AE DELDEN
074-3761207
 
Advocatenkantoor Ruarus & Wolbers
de heer Mr. J. Ruarus
074-3761197
Meer over Advocatenkantoor Ruarus & Wolbers
Advocatenkantoor Ruarus & Wolbers
de heer Mr. J. Ruarus
Zuidwal 20
7491 AM DELDEN
074-3761197
 
Albert Heijn
de heer Bekman
074-3761472
Meer over Albert Heijn
Albert Heijn
de heer Bekman
De Kolk 3
7491 XN DELDEN
074-3761472
 
All-In-Media B.V.
de heer F. van het Bolscher
0743767585
Meer over All-In-Media B.V.
All-In-Media B.V.
de heer F. van het Bolscher
De Dennen 7
7491 HH Delden
0743767585
 
Angelika Hairstyling
mevrouw A. Kasparova
0743578477
Meer over Angelika Hairstyling
Angelika Hairstyling
mevrouw A. Kasparova
Langestraat 58
7491 AH Delden
0743578477
 
Apotheek Delden
dhr. B. van Hagen
074-3761882
Meer over Apotheek Delden
Apotheek Delden
dhr. B. van Hagen
Dr. Gewinstraat 2
7491 CB DELDEN
074-3761882
 
Autobedrijf Alfing / Alfing Automotive
de heer J. Alfing
06-54202119
Meer over Autobedrijf Alfing / Alfing Automotive
Autobedrijf Alfing / Alfing Automotive
de heer J. Alfing
Spoorstraat 30
7491 CK Delden
06-54202119
 
Autobedrijf de Vossenbrink
de heer Borgelink
074-3762555
Meer over Autobedrijf de Vossenbrink
Autobedrijf de Vossenbrink
de heer Borgelink
Vossenbrinkweg 3
7491 DA DELDEN
074-3762555
 
Autobedrijf Feijten B.V.
Joop Feijten
0743761266
Meer over Autobedrijf Feijten B.V.
Autobedrijf Feijten B.V.
Joop Feijten
Spoorstraat 7
7491 CK Delden
0743761266
 
Autoschade Hof van Twente
de heer A. Visch
074-3766033
Meer over Autoschade Hof van Twente
Autoschade Hof van Twente
de heer A. Visch
De Dennen 1
7491 HH DELDEN
074-3766033
 
Autoservice Thom de Jong b.v.
de heer de Jong
074-3762500
Meer over Autoservice Thom de Jong b.v.
Autoservice Thom de Jong b.v.
de heer de Jong
Sluisstraat 20
7491 GA DELDEN
074-3762500
 
Bakkerij ter Avest
dhr. H. ter Avest
074-3761320
Meer over Bakkerij ter Avest
Bakkerij ter Avest
dhr. H. ter Avest
Kortestraat 23
7491 AX DELDEN
074-3761320
 
Bellezi Stylish Beauty Equipment
de heer J. Swchwering
074-3766351
Meer over Bellezi Stylish Beauty Equipment
Bellezi Stylish Beauty Equipment
de heer J. Swchwering
Sluisstraat 3
7491GA Delden
074-3766351
 
Beltman Compressor Techniek V.O.F.
dhr. G. Beltman
06-41813438
Meer over Beltman Compressor Techniek V.O.F.
Beltman Compressor Techniek V.O.F.
dhr. G. Beltman
Sluisstraat 5-08A
7491 GA Delden
06-41813438
 
Best Deal Investments B.V.
de heer R. Arnthof
0742013490
Meer over Best Deal Investments B.V.
Best Deal Investments B.V.
de heer R. Arnthof
Peperkampweg 17
7491 GB Delden
0742013490
 
Bonneterie Louise
M. Bathoorn
0743762443
Meer over Bonneterie Louise
Bonneterie Louise
M. Bathoorn
Ranninkstraat 1
7491 XP Delden
0743762443
 
Bouw- en Aannemingsmij Vos B.V.
de heer H. Vos
074-3762754
Meer over Bouw- en Aannemingsmij Vos B.V.
Bouw- en Aannemingsmij Vos B.V.
de heer H. Vos
Postbus 77
7490 AB DELDEN
074-3762754
 
Bouwbedrijf Lammersen
de heer M. Lammersen
074-3761819
Meer over Bouwbedrijf Lammersen
Bouwbedrijf Lammersen
de heer M. Lammersen
Postbus 12
7490 AA DELDEN
074-3761819
 
Boxspring Slaapcomfort
Dhr. R.H.J. Smit
Meer over Boxspring Slaapcomfort
Boxspring Slaapcomfort
Dhr. R.H.J. Smit
Langerhorsterweg 16
7495 RD Ambt Delden
 
Braakhuis Juwelier
de heer B. Braakhuis
074-3761135
Meer over Braakhuis Juwelier
Braakhuis Juwelier
de heer B. Braakhuis
Langestraat 33c
7491 AA DELDEN
074-3761135
 
Brandpreventie Twente
Frans de Jong
Meer over Brandpreventie Twente
Brandpreventie Twente
Frans de Jong
St. Annabrinkstraat 26
7491 XG Delden
 
Brandweer Twente
Team Service en Beheer
Meer over Brandweer Twente
Brandweer Twente
Team Service en Beheer
Postbus 1400
7500 BK Enschede
 
Bredel Hose Pumps B.V.
t.a.v. Receptie
074 - 37 70 000
Meer over Bredel Hose Pumps B.V.
Bredel Hose Pumps B.V.
t.a.v. Receptie
Postbus 47
7490 AA DELDEN
074 - 37 70 000
 
C&S Audiovisueel
de heer T. Groothuis
074-3490268
Meer over C&S Audiovisueel
C&S Audiovisueel
de heer T. Groothuis
Sluisstraat 18
7491 GA DELDEN
074-3490268
 
Café Restaurant 't Hoogspel
de heer B. ter Horst
074-3761344
Meer over Café Restaurant 't Hoogspel
Café Restaurant 't Hoogspel
de heer B. ter Horst
Bornsestraat 1
7495 VL AMBT DELDEN
074-3761344
 
Cafetaria Lenferink
de heer Lenferink
074-3761133
Meer over Cafetaria Lenferink
Cafetaria Lenferink
de heer Lenferink
Langestraat 104
7491 AK DELDEN
074-3761133
 
Caravan Centrum Delden
H. Keizer
Meer over Caravan Centrum Delden
Caravan Centrum Delden
H. Keizer
de Dennen 15
7491 HH DELDEN
 
Country Wishes
Inge Boensma
0626110946
Meer over Country Wishes
Country Wishes
Inge Boensma
Langestraat 66A
Delden
0626110946
 
De Brocant
BGW van Welpen
Meer over De Brocant
De Brocant
BGW van Welpen
Langestraat 38
7491 AG Delden
 
De Kroon Bloembinderij
Jeroen en Jeantine van der Vegte
074-3763871
Meer over De Kroon Bloembinderij
De Kroon Bloembinderij
Jeroen en Jeantine van der Vegte
Markt 1
7491 AT DELDEN
074-3763871
 
De Mondhygiënist
mevr. Brouwer-Rouhof
074-376 76 75
Meer over De Mondhygiënist
De Mondhygiënist
mevr. Brouwer-Rouhof
Zuidwal 22
7491 AM Delden
074-376 76 75
 
Delden Tourist Info
de heer R. Bril
074-3766363
Meer over Delden Tourist Info
Delden Tourist Info
de heer R. Bril
Langestraat 29
7491 AA DELDEN
074-3766363
 
Deldense Automaterialen
de heer P. Lutke Veldhuis
074-3764455
Meer over Deldense Automaterialen
Deldense Automaterialen
de heer P. Lutke Veldhuis
De Berken 4
7491 HJ DELDEN
074-3764455
 
Echte Bakker Jan Meen
de heer J. Meen
074-3761306
Meer over Echte Bakker Jan Meen
Echte Bakker Jan Meen
de heer J. Meen
Langestraat 9
7491 AA DELDEN
074-3761306
 
Educent
Hans Bebseler
0651044095
Meer over Educent
Educent
Hans Bebseler
Langestraat 91
7491 AC Delden
0651044095
 
Eetcafé De Burgemeester
Niek van Geenen
Meer over Eetcafé De Burgemeester
Eetcafé De Burgemeester
Niek van Geenen
Langestraat 73
7491 AB Delden
 
EIGHTY-EIGHT B.V.
de heer D. Ankersmid
0623206520
Meer over EIGHTY-EIGHT B.V.
EIGHTY-EIGHT B.V.
de heer D. Ankersmid
Sluisstraat 18
7491 GA Delden
0623206520
 
Elektrospeciaalzaak Bas Baake
de heer B. Baake
074-3767616
Meer over Elektrospeciaalzaak Bas Baake
Elektrospeciaalzaak Bas Baake
de heer B. Baake
Langestraat 83
7491 AC DELDEN
074-3767616
 
Elementis Specialties Netherlands BV
mevrouw A.M. Olde Wolbers
074-3775000
Meer over Elementis Specialties Netherlands BV
Elementis Specialties Netherlands BV
mevrouw A.M. Olde Wolbers
Langestraat 167
7491 AE DELDEN
074-3775000
 
Emcuview
Tim Gerritsjans
Meer over Emcuview
Emcuview
Tim Gerritsjans
Ranninkstraat 5
7491 XP Delden
 
EV-Fysiotherapie en Fitness
de heren Eijkholt
074-3762537
Meer over EV-Fysiotherapie en Fitness
EV-Fysiotherapie en Fitness
de heren Eijkholt
De Berken 2A
7491 HJ Delden
074-3762537
 
Evers Assurantiën
de heer H. Evers
074-3765111
Meer over Evers Assurantiën
Evers Assurantiën
de heer H. Evers
Kortestraat 4
7491 AX DELDEN
074-3765111
 
Femis Grillroom & Pizzeria
0743763971
Meer over Femis Grillroom & Pizzeria
Femis Grillroom & Pizzeria
Molenstraat 8
7491 BG Delden
0743763971
 
Firma Lamers
mevr. Lamers
074-3761217
Meer over Firma Lamers
Firma Lamers
mevr. Lamers
Langestraat 110
7491 AK DELDEN
074-3761217
 
For Farmers Nederland B.V.
Dhr. E. Bos
0743777907
Meer over For Farmers Nederland B.V.
For Farmers Nederland B.V.
Dhr. E. Bos
Sluisstraat 24
7491 GA Delden
0743777907
 
Gasterij 't Oaldershoes
074-37618428
Meer over Gasterij 't Oaldershoes
Gasterij 't Oaldershoes
kerkstraat 5
7491 BL DELDEN
074-37618428
 
Gemeente Hof van Twente
mevr. B. Michel
0547-858585
Meer over Gemeente Hof van Twente
Gemeente Hof van Twente
mevr. B. Michel
Postbus 54
7470 AB GOOR
0547-858585
 
Haba Vastgoed BV
Dhr. H. Baake
0654227888
Meer over Haba Vastgoed BV
Haba Vastgoed BV
Dhr. H. Baake
Van Wassenaerweg 3
7491 CA Delden
0654227888
 
Hans Dieker Timmerbedrijf
Hans Dieker
06 51 76 03 04
Meer over Hans Dieker Timmerbedrijf
Hans Dieker Timmerbedrijf
Hans Dieker
De Berken 13
7491 HJ Delden
06 51 76 03 04
 
HEMA Delden
de heer A.J. Schuitert
0548-542200
Meer over HEMA Delden
HEMA Delden
de heer A.J. Schuitert
Postbus 103
7460 AC RIJSSEN
0548-542200
 
Henk van Loon Mannenmode
de heer H. van Loon
074-3761213
Meer over Henk van Loon Mannenmode
Henk van Loon Mannenmode
de heer H. van Loon
Langestraat 22
7491 AG DELDEN
074-3761213
 
Het Arendshuys
mevr. M.J. Ensink
074-3761317
Meer over Het Arendshuys
Het Arendshuys
mevr. M.J. Ensink
Langestraat 42
7491 AG DELDEN
074-3761317
 
Hofstede & Kamp Makelaars
de heer N. Kamp
074-3763455
Meer over Hofstede & Kamp Makelaars
Hofstede & Kamp Makelaars
de heer N. Kamp
Langestraat 15
7491 AA DELDEN
074-3763455
 
Hong Kong Chinees Specialiteiten Restaurant
Dhr. K. S. Cheng
074-3762034
Meer over Hong Kong Chinees Specialiteiten Restaurant
Hong Kong Chinees Specialiteiten Restaurant
Dhr. K. S. Cheng
Langestraat 31
7491 AA Delden
074-3762034
 
Hotel het Wapen van Delden
de heer T. Poppe
074-3761355
Meer over Hotel het Wapen van Delden
Hotel het Wapen van Delden
de heer T. Poppe
Langestraat 242
7491 AN DELDEN
074-3761355
 
Hotel Restaurant de Sevenster
mevr. A.M. ter Horst
074-3761391
Meer over Hotel Restaurant de Sevenster
Hotel Restaurant de Sevenster
mevr. A.M. ter Horst
Marktstraat 6
7491 AW DELDEN
074-3761391
 
Hotel Restaurant Het Witte Paard
Jan en Nathalie
074-3764055
Meer over Hotel Restaurant Het Witte Paard
Hotel Restaurant Het Witte Paard
Jan en Nathalie
Hengelosestraat 8
7491 BR DELDEN
074-3764055
 
Hovo kado BV
Gerrit Holtvoort
Meer over Hovo kado BV
Hovo kado BV
Gerrit Holtvoort
Langestraat 48
7491 AH Delden
 
HZFA
mevrouw H. Oude Elberink
06-28154452
Meer over HZFA
HZFA
mevrouw H. Oude Elberink
Vossenbrink 30
7491 DH Delden
06-28154452
 
I-bike
C.J. Boer
06-30141343
Meer over I-bike
I-bike
C.J. Boer
de Eiken 5
Delden
06-30141343
 
Installatiebedrijf J. Wold
de heer J. Wold
074-3761769
Meer over Installatiebedrijf J. Wold
Installatiebedrijf J. Wold
de heer J. Wold
De Berken 12
7491 HJ DELDEN
074-3761769
 
Installatiebedrijf ten Dam
de heer F. Volkerink
074-3777077
Meer over Installatiebedrijf ten Dam
Installatiebedrijf ten Dam
de heer F. Volkerink
De Eiken 1
7491 HP DELDEN
074-3777077
 
Installatiebedrijf Vehof
de heer P. Faulhaber
074-3761880
Meer over Installatiebedrijf Vehof
Installatiebedrijf Vehof
de heer P. Faulhaber
De Berken 10
7491 HJ Delden
074-3761880
 
IPA Bedrijfsmanagement
de heer J. Ankersmid
06-30712836
Meer over IPA Bedrijfsmanagement
IPA Bedrijfsmanagement
de heer J. Ankersmid
Stationsweg 34
7491 CG Delden
06-30712836
 
Ity Kleinvak Heukske
mevr. I. Riepma
074-3761998
Meer over Ity Kleinvak Heukske
Ity Kleinvak Heukske
mevr. I. Riepma
Langestraat 57-59
7491 AB DELDEN
074-3761998
 
John Peper Installatietechniek
de heer J. Peper
074-2917035
Meer over John Peper Installatietechniek
John Peper Installatietechniek
de heer J. Peper
De Schipbeek 17
7491 MB DELDEN
074-2917035
 
Kamp timmerwerken
A. Kamp
06-20364328
Meer over Kamp timmerwerken
Kamp timmerwerken
A. Kamp
van Limborgstraat 3
Delden
06-20364328
 
KANTOOR32
mevrouw W. Telgenkamp
06-22477326
Meer over KANTOOR32
KANTOOR32
mevrouw W. Telgenkamp
Wijnhuisstraat 32
7491 HD Delden
06-22477326
 
Keukenhof van Twente
de heer E. Van den Belt
074-3031919
Meer over Keukenhof van Twente
Keukenhof van Twente
de heer E. Van den Belt
Langestraat 39
7491 AA Delden
074-3031919
 
Klein Optiek
Suzan Hogenberg Klein
0641674319
Meer over Klein Optiek
Klein Optiek
Suzan Hogenberg Klein
Langestraat 44a
7491 AG Delden
0641674319
 
Kuipers Kunst en Antiek
de heer M.W. Kuipers
074-3763436
Meer over Kuipers Kunst en Antiek
Kuipers Kunst en Antiek
de heer M.W. Kuipers
Langestraat 8
7491 AE DELDEN
074-3763436
 
La Moetie
Patricia Klunder
0636108772
Meer over La Moetie
La Moetie
Patricia Klunder
Langestraat 62
Delden
0636108772
 
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven
de heer van Berkel
Meer over Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven
Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven
de heer van Berkel
Hengelosestraat 30
7491 BR DELDEN
 
Leferink Schoenen en Tassen
de heer B. Leferink
074-3761263
Meer over Leferink Schoenen en Tassen
Leferink Schoenen en Tassen
de heer B. Leferink
Langestraat 55
7491 AB DELDEN
074-3761263
 
Leuveld Kaashandel
de heer Leuveld
0547-292205
Meer over Leuveld Kaashandel
Leuveld Kaashandel
de heer Leuveld
Bentelosestraat 52
7497 MR BENTELO
0547-292205
 
Maribri Hekwerk Automatisering
de heer J. Penninkhof
074-3765205
Meer over Maribri Hekwerk Automatisering
Maribri Hekwerk Automatisering
de heer J. Penninkhof
De Dennen 11A
7491 HH DELDEN
074-3765205
 
Maya Personeel
Ramon Kuiper
0652785164
Meer over Maya Personeel
Maya Personeel
Ramon Kuiper
Kortestraat 1
7491 AX Delden
0652785164
 
Nijland Service B.V.
de heer T. Nijland
0547-291291
Meer over Nijland Service B.V.
Nijland Service B.V.
de heer T. Nijland
Bentelosestraat 58
7497 MR BENTELO
0547-291291
 
Omni Cura - Beautysalon
Marlies Roelofs - Koers
0643709777
Meer over Omni Cura - Beautysalon
Omni Cura - Beautysalon
Marlies Roelofs - Koers
Langestraat 129A
Delden
0643709777
 
Opnieuw Mode Vintage & Design
mevrouw A. Assink
06-54660788
Meer over Opnieuw Mode Vintage & Design
Opnieuw Mode Vintage & Design
mevrouw A. Assink
Kortestraat 2A
7491 AX Delden
06-54660788
 
P. Gerritsjans Installatiebedrijf
de heer P. Gerritsjans
074-3767176
Meer over P. Gerritsjans Installatiebedrijf
P. Gerritsjans Installatiebedrijf
de heer P. Gerritsjans
Sluisstraat 3A
7491 GA DELDEN
074-3767176
 
Prisma ERA Makelaars
de heer A.H. Ter Keurs
074-3766777
Meer over Prisma ERA Makelaars
Prisma ERA Makelaars
de heer A.H. Ter Keurs
Langestraat 41
7491 AA DELDEN
074-3766777
 
Raats & Plegt edelsmeden
Dieuwke Raats & Nelleke Plegt
0743490424
Meer over Raats & Plegt edelsmeden
Raats & Plegt edelsmeden
Dieuwke Raats & Nelleke Plegt
Langestraat 37
7491 AA Delden
0743490424
 
Read Shop Delden/ Geef en Beleef Delden
de heer G. Holvoort
06-25535817
Meer over Read Shop Delden/ Geef en Beleef Delden
Read Shop Delden/ Geef en Beleef Delden
de heer G. Holvoort
Langestraat 48
7491 AH Delden
06-25535817
 
Reisbureau Delden / Reiscreaties
Marco Brouwer
Meer over Reisbureau Delden / Reiscreaties
Reisbureau Delden / Reiscreaties
Marco Brouwer
Langestraat 81
7491 AC Delden
 
Robin Cattier Hoveniers
de heer R. Cattier
074-3762908
Meer over Robin Cattier Hoveniers
Robin Cattier Hoveniers
de heer R. Cattier
Schoneveldsweg 3
7495 PE AMBT DELDEN
074-3762908
 
Roescher zonwering & horeca
de heer M. Roescher
Meer over Roescher zonwering & horeca
Roescher zonwering & horeca
de heer M. Roescher
Langestraat 64
Delden
 
Rotonde Int. B.V.
de heer E. Wilmink
074-3766800
Meer over Rotonde Int. B.V.
Rotonde Int. B.V.
de heer E. Wilmink
Postbus 62
7490 AB DELDEN
074-3766800
 
Rouwenhorst Notarissen
Dhr. G.W. Rouwenhorst
074-3762505
Meer over Rouwenhorst Notarissen
Rouwenhorst Notarissen
Dhr. G.W. Rouwenhorst
Langestraat 67
7491 AB DELDEN
074-3762505
 
Rugpoli Twente
mevr. I. Wiegerink
074-3762014
Meer over Rugpoli Twente
Rugpoli Twente
mevr. I. Wiegerink
De Eiken 3
7491 HP DELDEN
074-3762014
 
Rupert Accountant & Fiscalisten
de heer H.L. Rupert
074-3766147
Meer over Rupert Accountant & Fiscalisten
Rupert Accountant & Fiscalisten
de heer H.L. Rupert
Postbus 83
7490 AB DELDEN
074-3766147
 
Schildersbedrijf ROA Twente
S.M. Zijlstra
0653442772
Meer over Schildersbedrijf ROA Twente
Schildersbedrijf ROA Twente
S.M. Zijlstra
De Mors 12
749 DZ Delden
0653442772
 
SES International BV
de heer R. Pikkemaat
06-51185041
Meer over SES International BV
SES International BV
de heer R. Pikkemaat
Sluisstraat 12
7491 GA Delden
06-51185041
 
Showtime Evenementenbureau B.V.
N. Bolscher
Meer over Showtime Evenementenbureau B.V.
Showtime Evenementenbureau B.V.
N. Bolscher
De berken 2E
7491 HJ Delden
 
Siemar Zonwering B.V.
de heer R.H.J. Roelofs
074-3766328
Meer over Siemar Zonwering B.V.
Siemar Zonwering B.V.
de heer R.H.J. Roelofs
Langestraat 129
7491 AD DELDEN
074-3766328
 
Slagerij Jan Visschedijk
de heer J. Visschedijk
074-3762554
Meer over Slagerij Jan Visschedijk
Slagerij Jan Visschedijk
de heer J. Visschedijk
Kortestraat 19
7491 AX DELDEN
074-3762554
 
Slijterij Gall&Gall
de heer E. Kempers
074-3766160
Meer over Slijterij Gall&Gall
Slijterij Gall&Gall
de heer E. Kempers
Kortestraat 11
7491 AX DELDEN
074-3766160
 
Sloot2Wielers
Jos Eeltink Maurice Sloot
074-7890068
Meer over Sloot2Wielers
Sloot2Wielers
Jos Eeltink Maurice Sloot
St. Annabrinkstraat 1
7491 XD Delden
074-7890068
 
Smellink Group BV
mevr. K. Smellink - Sogtoen
074-3771000
Meer over Smellink Group BV
Smellink Group BV
mevr. K. Smellink - Sogtoen
De Dennen 13
7491 HH Delden
074-3771000
 
Sonneveld Groothuis Autoservice
de heer B. Sonneveld
074-3766767
Meer over Sonneveld Groothuis Autoservice
Sonneveld Groothuis Autoservice
de heer B. Sonneveld
Sluisstraat 5-07
7491 GA Delden
074-3766767
 
Sportfit Waanders
de heer N. Waanders
074-3762945
Meer over Sportfit Waanders
Sportfit Waanders
de heer N. Waanders
Sluisstraat 3 D
7491GA Delden
074-3762945
 
Sterk In
Dhr. D. ter Maat
Meer over Sterk In
Sterk In
Dhr. D. ter Maat
Vossenbrinkweg 6a
7491 DD DELDEN
 
Stichting Museum No Hero
Gemma Boon
Meer over Stichting Museum No Hero
Stichting Museum No Hero
Gemma Boon
Hengelosestraat 2-4
7491 BR Delden
 
Stichting Streekmarkt Twente
Ed Arendsen
0742591313
Meer over Stichting Streekmarkt Twente
Stichting Streekmarkt Twente
Ed Arendsen
Van Wassenaerweg 7
7491 LA Delden
0742591313
 
Stichting Twickel
Rob Bloemendal
074-3761212
Meer over Stichting Twickel
Stichting Twickel
Rob Bloemendal
Postbus 2
7490 AA Delden
074-3761212
 
Stichting Wonen Delden
de heer H.M. Manrho
074-3766464
Meer over Stichting Wonen Delden
Stichting Wonen Delden
de heer H.M. Manrho
Langestraat 61B
7491 AB DELDEN
074-3766464
 
Stobbefrezen-Twente
H.E. Ras
Meer over Stobbefrezen-Twente
Stobbefrezen-Twente
H.E. Ras
De Berken 8
7491 HJ Delden
 
Straver Reclame & Vormgeving
de heer P. Straver
074-8512445
Meer over Straver Reclame & Vormgeving
Straver Reclame & Vormgeving
de heer P. Straver
Molenstraat 12
7491 BG DELDEN
074-8512445
 
Ten Buuren
de heer M. ten Buuren
074-3765056
Meer over Ten Buuren
Ten Buuren
de heer M. ten Buuren
Sluisstraat 8
7491 BA Delden
074-3765056
 
Ten Vregelaar B.V.
de heer I. ten Vregelaar
074-3762977
Meer over Ten Vregelaar B.V.
Ten Vregelaar B.V.
de heer I. ten Vregelaar
De Berken 7
7491 HJ DELDEN
074-3762977
 
Ter Horst Schilders
de heer A. ter Horst
074-3764303
Meer over Ter Horst Schilders
Ter Horst Schilders
de heer A. ter Horst
De Berken 14
7491 HJ DELDEN
074-3764303
 
Tijenesch Beheer BV
Luuk Mulder
Meer over Tijenesch Beheer BV
Tijenesch Beheer BV
Luuk Mulder
Langestraat 27
7491 AA Delden
 
ToHa B.V.
de heer T. Hardick
06-28154453
Meer over ToHa B.V.
ToHa B.V.
de heer T. Hardick
Vossenbrink 30
7491DH Delden
06-28154453
 
Tuincentrum Nijhof
de heer L. Nijhof
074-3761219
Meer over Tuincentrum Nijhof
Tuincentrum Nijhof
de heer L. Nijhof
Bellinkweg 6
7491 AN DELDEN
074-3761219
 
Univé Oost
Meer over Univé Oost
Univé Oost
M.A. de Ruyterstraat 56
7556 CZ Hengelo
 
V-male Mode
mevrouw B. Holtkamp
06-50503433
Meer over V-male Mode
V-male Mode
mevrouw B. Holtkamp
Langestraat 28
7491 AG Delden
06-50503433
 
van den Barg Carrosserie
de heer J.G.H. van den Barg
074-3767655
Meer over van den Barg Carrosserie
van den Barg Carrosserie
de heer J.G.H. van den Barg
De Dennen 9
7491 HH DELDEN
074-3767655
 
Van Egmond Beheer B.V.
dhr. L. van Egmond
0653359601
Meer over Van Egmond Beheer B.V.
Van Egmond Beheer B.V.
dhr. L. van Egmond
Ressingplein 4
7491AA Delden
0653359601
 
Van Otten Technische installaties
Leo - Tom van Otten
074-2592512
Meer over Van Otten Technische installaties
Van Otten Technische installaties
Leo - Tom van Otten
de Strookappe 19
7491 JB Delden
074-2592512
 
Veegdienst Twente
dhr. M. Brok
06-50579588
Meer over Veegdienst Twente
Veegdienst Twente
dhr. M. Brok
Werdmuller von Elggstraat 1
7491 CH Dekden
06-50579588
 
Viking Entertainment
John Weijel
088-4828200
Meer over Viking Entertainment
Viking Entertainment
John Weijel
Langestraat 5
7491 AA Delden
088-4828200
 
Vruwink Las & Constructie
de heer A. Vruwink
06-11423075
Meer over Vruwink Las & Constructie
Vruwink Las & Constructie
de heer A. Vruwink
Bollenweg 10
7495 RV Ambt Delden
06-11423075
 
Weegink Ronnie Groente en Fruit
Ronnie Weegink
074-2503390
Meer over Weegink Ronnie Groente en Fruit
Weegink Ronnie Groente en Fruit
Ronnie Weegink
Kortestraat 21
7491 AX DELDEN
074-2503390
 
Weijenborg, feesten, evenementen, vergaderen
Fam Hemersma
074-3763079
Meer over Weijenborg, feesten, evenementen, vergaderen
Weijenborg, feesten, evenementen, vergaderen
Fam Hemersma
Spoorstraat 16
7491 CK DELDEN
074-3763079
 
WENDERZ
de heer L. Wender
074-002149
Meer over WENDERZ
WENDERZ
de heer L. Wender
Bernhardstraat 2
7491 ED Delden
074-002149
 
Wereldwinkel Delden
de heer J. Veenstra
074-3767025
Meer over Wereldwinkel Delden
Wereldwinkel Delden
de heer J. Veenstra
Steinwegstraat 8
7491 KD DELDEN
074-3767025
 
Westerhof kaasspecialist B.V.
de heer R. Westerhof
06-22371683
Meer over Westerhof kaasspecialist B.V.
Westerhof kaasspecialist B.V.
de heer R. Westerhof
De Dennen 3
7491 HH Delden
06-22371683
 
Westerhofs kaashandel B.V.
de heer M. Westerhof
0651604247
Meer over Westerhofs kaashandel B.V.
Westerhofs kaashandel B.V.
de heer M. Westerhof
De Dennen 4
7491 HH Delden
0651604247
 
Woninginrichting Blekkenhorst
Diana Blekkenhorst en Charles Haarman
074-3761251
Meer over Woninginrichting Blekkenhorst
Woninginrichting Blekkenhorst
Diana Blekkenhorst en Charles Haarman
Langestraat 10-20
7491 AE DELDEN
074-3761251
 
Zoutmuseum Delden
de heer A. Bouwmeester
074-3764546
Meer over Zoutmuseum Delden
Zoutmuseum Delden
de heer A. Bouwmeester
Langestraat 30
7491 AG DELDEN
074-3764546
 
Zwempunt Delden
Edith Wender
0611333543
Meer over Zwempunt Delden
Zwempunt Delden
Edith Wender
De Berken 2
7491 HJ Delden
0611333543